DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

HASTANENİN TEMELİ ATILIYOR

Bozüyük’te Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan ve mevcut 3 hastaneyi bir araya getirecek olan yeni hastanenin temeli Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in katılımları ile gerçekleştirilecek.

Yeşilkent Mahallesi’nde Musapınarı mevkii ile Çağlar Kent arasında çevre yolunun hemen kenarında kalan toplamda 52 bin metrekarelik alana yapılacak olan yeni hastane, 200+50 yataklı olarak inşa edilecek. Yeni hastanede Palyatif Bakım Merkezi, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ile Diş Protez Merkezi yer alacak. Tüm bölümlerin tek bir binada toplanacağı yeni hastanenin tamamlanması ile birlikte vatandaşlar her türlü sağlık hizmetini tek bir çatı altında alabilecek. Yeni hastanenin temeli 25. ve 26. dönem Bilecik AK Parti Milletvekili, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in katılımları ile 19 Mart 2019 Salı günü saat 17:30’da Yeşilkent Mahallesi’nde düzenlenen tören ile atılacak. Bozüyüklülerin 3 ayrı hastane çilesine son verecek olan yeni hastanenin temel atma törenine tüm Bozüyüklüler davet edilirken törene katılımın yoğun olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.