DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Hastane Kavşağı Kazalara Davetiye Çıkarıyor

Hastane Kavşağı Kazalara Davetiye Çıkarıyor. Bilecik Devlet Hastanesinin bulunduğu kavşakta gün geçmiyor ki yeni bir kaza yaşanmasın.

Bugün meydana gelen trafik kazasında yaralanan ya da hayatını kaybeden olmadı ama yarın olmayacak anlamına gelmiyor.

Bugün hastane kavşağında yaşanan otomobil ile elektrikli bisikletin karıştığı kazada neyse ki yaralanan olmadı. Bilecik Devlet Hastanesi kavşağında il nüfusunun düşük olmasına karşın Hindistan’daki kavşakları aratmayacak şekilde yoğun bir trafik ve en çok trafik kazası meydana gelen noktalarından biri olarak ileri ki tarihlerde nüfusun artması durumunda ne hale gelecek şimdiden merak konusu oluyor.

Bilecik’te en çok trafik  kazası yaşanan bu kavşakla ilgili herhangi bir çalışma var mı? Hastane kavşağına sinyalizasyon çalışması yapılabilir mi? Hastane kavşağında yaşanan trafik kazalarına yönelik konunun yetkilileri bu kavşağa çözüm üretilmesi adına görüşmeler gerçekleştiriyor mu ?

Hastane kavşağının hemen ilerisinde eski Otobüs Terminaline dönüşün yer aldığı bir kavşak daha ve onun da ilerisinde yaya geçidi bulunuyor. Bilindiği üzere trafikte öncelik yayanın başlığı altında bir kampanya başlatılmıştı. Fakat öncelik konusunda pek bir değişiklik olmuş gibi görünmüyor. İl merkezine doğru gelen araçların sadece bir kısmı yayalara öncelik veriyor.

Bilecik şehir merkezinde bir çok noktada yer alan sinyalizasyon sisteminin bu noktalara yapılmamasının başka sebepleri mi bulunuyor?

Bilecik Devlet Hastanesi kavşağına nasıl bir çözüm üretilebilir? Haberimizin yorum bölümüne fikirlerinizi bekliyoruz.

Bilecik Devlet Hastanesi Kavşağında Meydana Gelen Önceki Trafik Kazası

 

Bilecik Hastane Kavşağında Trafik Kazası

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.