DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

“HARBİ SAKAT MUHABBETLER” İLGİ İLE İZLENDİ

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen ve Soner ÇOBAN tarafından sunulan “Harbi Sakat Muhabbetler” adlı stand up programı ilgi izlendi.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Meclis Üyeleri, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, SARAR Protokol Müdürü Aladdin ÇOBAN, Engelliler Derneği Başkanı İsmail ÇELİK ve dernek üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ile davetliler katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI Ekip olarak her zaman engellilerin yanında olmaya çalıştıklarını belirterek “biz sadece özel günlerde ve belirli günlerde engellilerimizi hatırlamak değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Biz yapmış olduğumuz her bir etkinlikte onlara ayrı bir bölüm ayırmaya gayret sarf ettik. Tüm çalışmalarımızda onları her zaman ön plana koyduk. Onlarla gezi programları gerçekleştirdik. Kent konseyi başkanımız şuanda engelliler meclisini oluşturuyor. En kısa zamanda oda hayata geçecek. Bu kıymetli aileleri sahiplenmemiz gerekiyor. Biz sadece bir günlük değil 365 gün onlarla beraberiz, varsa sıkıntıları her zaman yanlarındayız. Ben Bozüyük’ün çok kıymetli sanayicilerinden, iş adamlarından, esnaflarından ve Bozüyük protokolünden şunu istiyorum gelsinler hep beraber olalım bu birlikteliği bu gücü onlara hissettirelim istiyorum” diyerek katılımcılara teşekkür etti. Ardından söz alan Engelliler Derneği Başkanı İsmail ÇELİK’de tabela derneği olmadıklarını, Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın destekleriyle pek çok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan, Eskişehir’de yaşayan ortopedik engelli Soner ÇOBAN  stand up gösterisini sundu. İzleyenleri kahkaya boğan gösteride yer alan sevilen türkülerden oluşan mini konserde izleyenleri eğlendirdi.

Programın sonunda Başkan BAKICI Soner ÇOBAN’a seramik tabak hediye etti.

Engelliler Tiyatro Stand Up Gösterisi 2 Engelliler Tiyatro Stand Up Gösterisi 5 Engelliler Tiyatro Stand Up Gösterisi 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.