DOLAR
32,5756
EURO
34,8857
ALTIN
2.439,77
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Gölpazarı’nda Dev Proje İçin İlk İnceleme Yapıldı

Gölpazarı’nda Dev Proje İçin İlk İnceleme Yapıldı. Gölpazarı Gıda ve İhtisas OSB İçin Kolları Sıvadılar. Gölpazarı Gıda ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İçin Saha İncelemesi Yapıldı. Bilecik’in Gölpazarı ilçesi için önemli bir proje olan Gıda ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için geçtiğimiz günlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in katılımıyla bir toplandı düzenlenmişti.

Hemşehrimiz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez önderliğinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Kurum Müdürleri, İl, İlçe başkanlarından oluşan heyetin katılımı ile Gölpazarı’nda Gıda ve İhtisas OSB’nin yapılması konusunda önemli bir adım atılmıştı.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, kısa süre içerisinde hayata geçirilecek proje ile Bilecik’in tarımsal ve gıda ürünlerinin markalaşmasına ve ihracatına önemli bir katkı sağlanacağını belirterek, projeye gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e teşekkürlerini sunmuştu.

Toplantının ardından Gölpazarı ilçesinde kurulması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Asuman Yılmaz Genç, Lale Nimetoğlu, Bilecik Ticaret ve Sanayi Müdür Vekili Hediye İman ve 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Bölge Personeli Erhan Enez, İlçe Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Kaçmaz, belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyesinin katılımı ile Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Başkan Yardımcısı Kemal Gergin, halk arasında Vais olarak bilinen 800 bin metrekarelik sahada incelemelerde bulundu. Alternatif araziler de değerlendiriliyor ve alternatif yerler ile ilgili olarak kurum görüşleri istenmeye başladı.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, projenin Gölpazarı için çok önemli olduğunun altını çizerek, ”İnşa edilecek fabrikalarda, gıda sektöründe faaliyet gösteren yatırımcılar ile yüzlerce belki binlerce kişiye Gölpazarı Gıda İhtisas OSB gelir kapısı olacak ve böylelikle Gölpazarı’nı hak ettiği refaha ve iş sahasına hep birlikte kavuşturacağız.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.