DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Gölpazarı Belediye Personelini Kendi Aralarında Topladılar

Gölpazarı Belediye Personelini Kendi Aralarında Topladılar. Gölpazarı Belediyesi personelleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler gereği sokağa çıkma yasağı bulunan yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine aralarında para toplayıp erzak aldılar.

Yaşanan zor süreçte hizmetlerin aksamaması için çalışmak durumunda olan Gölpazarı Belediyesinin personeli bir de aralarında topladıklarıyla parayla aldıkları erzakları tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer’in de duygulanmasına sebep çalışmaya, Başkan Suer erzakların paketlenmesi aşamasında personelinin yanında bulundu.

Bu güzel çalışmayla ilgili açıklama yapan Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer;

Covid-19’a karşı ülkece zorlu bir mücadele verdiğimiz şu günlerde, Gölpazarı Belediyesi olarak, Gölpazarı olarak gurur verici bir adıma daha imza attık.

Süreç içerisinde geçim sıkıntısı yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ettik.Belediye personelimiz kendi aralarında topladığı bir miktar parayla çeşitli erzaklar alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere paketledi.

Çalışmayı gerçekleştiren personel;
Bu örnek tutum karşısında çok duygulanan Belediye Başkanımız Sayın Hayri SUER ise yardım kolilerinin hazırlanışının her anında personelimize destek verdi.

Yardım kolileri sahiplerine ulaşmaya başladı.Eğer sizde erzak alarak destek vermek isterseniz Belediyemizi arayabilir, Whatsapp hattından yazarak iletişime geçebilirsiniz.

Gölpazarı Belediyesi personellerini bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz

https://www.facebook.com/golpazaribld/videos/689077208512209/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.