DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

GELECEĞİN ŞAMPİYON TENİSÇİLERİ BİLECİK’TE YETİŞİYOR

  GELECEĞİN ŞAMPİYON TENİSÇİLERİ BİLECİK’TE YETİŞİYOR

  GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ ASLAN YILDIZ TENİS ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ             

       Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden tenis kurslarında geleceğin Şampiyon tenisçileri yetişiyor.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor tesislerinde eğitimlerine devam eden sporcularımız, alanında uzman olan antrenör eşliğinde haftanın 7 günü tenis öğreniyor. Tenis kursu hafta içi Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri 17.30-20.30 saatleri arasında İstasyon Yeni Salonda, hafta içi Salı ve Perşembe Günleri saat 17.00-18.30 saatleri arasında İl Müdürlüğü kortunda, hafta sonu ise cumartesi-Pazar günleri 10.00-12.00 saatleri arasında İl Müdürlüğü kortunda farklı yaş gruplarına göre tenis antrenörü Coşkun TEMEL tarafından verilmektedir.

İl Müdürlüğü kortunda gerçekleştirilen kursları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ, sporcuları izleyerek antrenman sonrası sporcularla sohbet etti.

YILDIZ;

‘‘Hiç kimse başarı merdivenini tesadüfi tırmanmamıştır başarı azimle, kararlılıkla, sabırla çalışarak elde edilir. Sizden tek istediğimiz bıkmadan, usanmadan istikrarlı bir şekilde bu işe gönül vermeniz bunları yapmak demek zaten başarıya ulaşmak demektir biz her konuda yanınızdayız her konuda destekçiniziz’’ diyerek sporculara çalışmalarında başarılar diledi.

P1370772 P1370773

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.