DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Gazi ve Şehit Ailesine Ziyaret

Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Diyarbakır’da gazi olan Astsubay Üstçavuş Türkay BALTACI’nın ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve ardından 1994 yılında Bingöl Çaydere’de teröristlerle girilen bir çatışma sonucu şehit olan Vahit ELMAS’ın ailesini ziyaret ettiler.

Kaymakam Hasan YAMAN ve Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın gazi Astsubay Üstçavuş Türkay BALTACI’nın ailesine gerçekleştirdikleri ziyarette kendilerine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat GÜNHAN, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman CAN ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER’de eşlik etti.

Aile ile bir süre sohbet eden ve gazinin durumu hakkında bilgi alan Kaymakam YAMAN ve Başkan BAKICI yaralı Astsubay ile telefonda görüşerek, kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve dualarının her zaman vatan için görev yapan askerler ile birlikte olduğunu belirttiler. Yaralı Astsubay’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrenildi.

Gazi ailesinin ziyaretinin ardından Kaymakam YAMAN, Başkan BAKICI ve beraberindekiler Akpınar’da ikamet eden Şehit Vahit ELMAS’ın ailesini ziyaret etti.

Burada şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Kaymakam YAMAN, Başkan BAKICI ve beraberindekiler aileye her zaman yanlarında olduklarını belirterek “Rabbim; şehitlerimizden razı olsun, sizlere de sabır versin” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.