DOLAR
32,5021
EURO
34,5289
ALTIN
2.495,53
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

FOTOĞRAFÇILIK KURSUMUZ AÇILIYOR

FOTOĞRAFÇILIK KURSUMUZ AÇILIYOR

Açıldığı günden bu yana hizmetlerini çok aktif bir şekilde yürüten, her yaştan her kesimden insana yönelik açtığı kurslarla adından söz ettiren Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, entelektüel bir kursla sizlere hizmet verecek. Sosyal ve kültürel etkinliklere, sosyal faaliyetlere son derece destek verip halkımızın refah düzeyini artırmak gayesinde olan Belediyemiz çok farklı kurslarla halkımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Osmaneli Belediyesinin kültür hizmetleri kapsamında geçtiğimiz Ocak ayında duayen fotoğraf sanatçısı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Yalçın SAVURAN, otuz fotoğraf sanatçısı arkadaşıyla beraber ilçemiz Necla Hanım Konağı’nda “Fotoğraf Sergisi” açmıştı. Bir ay boyunca konağımızda açık kalan bu kıymetli sergiye ilçemizden ayrıca da çevre il ve ilçelerden ilgi oldukça yoğun olmuştu.

Geçtiğimiz kış İlçe Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi kapsamında bizlere bu güzide sergiyi tahsis eden usta fotoğraf sanatçısı Yalçın SAVURAN, 21-24 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz “Temel Fotoğraf Eğitimi” verecektir. Düzenlenecek olan Temel Fotoğraf Eğitimine yaş sınırlaması olmaksızın herkes katılabilir. Objektif, diyafram, enstantane, ışık ve kompozisyon gibi konuların işleneceği kursumuza başvurular Halkla İlişkiler Birimine yapılmaktadır. Usta fotoğraf sanatçısı Yalçın SAVURAN’ın Temel Fotoğraf Eğitimi’ne objektife, doğaya ve fotoğrafa ilgi duyan herkesi bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.