DOLAR
32,4895
EURO
34,9613
ALTIN
2.431,71
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

FLO’dan yeni yıl alışverişini keyfe dönüştüren koleksiyonlar!

12.12.2018
A+
A-

FLO’dan yeni yıl alışverişini keyfe dönüştüren koleksiyonlar!

Yılın en sevilen zamanı yaklaşırken, yılbaşı gecesi için de planlar yapılmaya başlandı. Herkesin ayakkabıcısı FLO, yılbaşı kombininize eşlik edecek ayakkabıyı seçmenizi kolaylaştırırken; sevdikleriniz için de yüzlerce hediye alternatifi sunuyor.

Yeni yıl heyecanına en zarif şekilde eşlik eden FLO, deri, rugan ve süet dokulardaki stiletto, çizme, bot ve chelsea modelleriyle yılbaşı kombininizi tamamlıyor. Trok, inci, kürk ve metal toka gibi detayların öne çıktığı modeller her tarza uyum sağlıyor. Püskül ve zincir detaylı deri seçenekli birbirinden şık çantalar ise ayakkabılarınıza en şık şekilde eşlik ederken, yeni yıl hediye alternatifi arayanlar için de ideal bir seçenek oluyor.

Takım elbise şıklığını tamamlayacak ve casual kombinlere eşlik edecek modellerden oluşan FLO’nun erkek koleksiyonu, sezon favorilerini yansıtan ayakkabı ve botlarda bordo, siyah, lacivert, haki ve taba renkleriyle ön plana çıkıyor. Yükselen trend haline gelen taban detayları renkli formlarıyla dikkat çekerken; kalın ve dekoratif tabanlı modeller casual şıklık için ideal nitelikte. Farklı tarzlardaki chelsea botlar ise havalı bir kış kombini için gardıroplarda yerini alıyor.

FLO’da yeni yıla yepyeni bir ayakkabıyla girmek isteyen çocuklar için de seçenek çok! Kız çocukları için kırmızı ve pembenin etkisindeki kürklü botlar pırıltılı detaylarla göze çarparken; erkek çocukları klasik kürk, zımba ve metal toka detaylı botlarla yeni bir yıla adım atıyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir; www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.