DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Final ve Bütünleme Sınavlarına İlişkin Açıklama

Final ve Bütünleme Sınavlarına İlişkin Açıklama. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Final ve Bütünleme Sınavlarına İlişkin internet sitesi üzerinden güncel açıklama yayınladı.

Yayınlanan açıklamada, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Final ve Dönem Sonu Uygulaması Sınavları 08-20 Haziran 2020 tarihleri arasında uzaktan öğretim yoluyla yapılacağı belirtilirken, yine Bütünleme Sınavlarının da 22 Haziran – 06 Temmuz 2020 tarihleri arasında aynı usulle yapılacağı kaydedildi.

Açıklamanın devamında 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılıyla sınırlı kalmak koşuluyla Final, Bütünleme ve Dönem Sonu Uygulaması sınavları yerine ”24 Saat Süreli Evden Açık Kaynaklı Çevrimiçi Sınav” yapılacağı ifade edilerek, sınav kuralları ise şu şekilde belirlendi;

Final, Dönem Sonu Uygulaması ve Bütünleme Sınavları “24 Saat Süreli Evden Açık Kaynaklı Çevrimiçi Sınav” yapılacak.

Final, Dönem Sonu Uygulaması ve Bütünleme Sınavı yerine uzaktan öğretim yoluyla uygulanacak sınavlar dersin öğretim elemanının talebine bağlı olarak çevrim içi ödev, araştırma, proje ve yoruma dayalı açık sorulardan oluşacak.

Öğrenciye her bir dersin sınav dokümanını uzaktan öğretim sistemine yüklemesi için 24 saat süre verilecek.

Öğrenciler dersin öğretim elemanının talebine bağlı olarak uzaktan öğretim sistemine sınav dokümanı olarak boyutu 20 MB’ı geçmeyecek şekilde pdf dokümanı, video, ses dosyası, winrar vb. dosyalar yükleyebilecek.

Sınav soruları akademik birimlerin hazırladığı sınav programına uygun olarak uzaktan öğretim sistemine dersin öğretim elemanı tarafından eklenecek.

Öğretim elemanları tarafından sınav soruları uzaktan öğretim sistemine yüklenirken sınavın başlangıç ve bitiş tarihi ile saati 24 saat süreli olarak uzaktan öğretim sistemine tanımlanacak.

Uzaktan öğretim yoluyla yürütülecek Final ve Dönem Sonu Uygulaması Sınavları 08-20 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak. Uzaktan öğretim yoluyla yürütülecek Bütünleme Sınavları 22 Haziran – 06 Temmuz 2020 tarihleri arasında aynı usulle yapılacak.

Uzaktan öğretim sistemine final, dönem sonu uygulaması ve bütünleme sınavlarının ödevlerini yüklerken sorun yaşayan öğrencilerin aynı sınav süresi içerisinde mazeret dilekçesini ve sınav dokümanını faks (0228 214 2187), e posta ([email protected]) yoluyla veya whatsapp (0228 214 1500) üzerinden UZEM birimine iletebilecek.

Gönderilen sınav dokümanları ilgili akademik birimlerin kurulları tarafından onaylandıktan sonra UZEM tarafından uzaktan eğitim sistemine eklenecek.

Tek Ders Sınavı Duyurusu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tek Ders Sınavına ilişkin olarak ta  bir duyuru yayınladı.

Yayınlanan duyuruda, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde tek ders sınavlarının 17 Temmuz 2020 tarihinde uzaktan öğretim yoluyla yapılacağı kaydedildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemiyle sınırlı kalmak koşuluyla tek ders sınavları yerine ”24 Saat Süreli Evden Açık Kaynaklı Çevrimiçi Sınav” yapılacağı ifade edilerek, sınav kuralları ise şu şekilde belirlendi;

Tek ders sınavları yerine “24 Saat Süreli Evden Açık Kaynaklı Çevrimiçi Sınav” yapılacak.

Tek ders sınavları yerine uzaktan öğretim yoluyla uygulanacak sınavlar dersin öğretim elemanının talebine bağlı olarak çevrimiçi ödev, araştırma, proje ve yoruma dayalı açık sorulardan oluşacak.

Öğrenciye her bir dersin sınav dokümanını uzaktan öğretim sistemine yüklemesi için 24 saat süre verilecek.

Öğrenciler dersin öğretim elemanının talebine bağlı olarak uzaktan öğretim sistemine sınav dokümanı olarak boyutu 20 MB’ı geçmeyecek şekilde pdf dokümanı, video, ses dosyası, winrar vb. dosyalar yükleyebilecek.

Sınav soruları akademik birimlerin hazırladığı sınav programına uygun olarak uzaktan öğretim sistemine dersin öğretim elemanı tarafından eklenecek. Öğretim elemanları tarafından sınav soruları uzaktan öğretim sistemine yüklenirken sınavın başlangıç ve bitiş tarihi ile saati 24 saat süreli olarak uzaktan öğretim sistemine tanımlanacak.

Uzaktan öğretim sistemine tek ders sınavlarının ödevlerini yüklerken sorun yaşayan öğrencilerin aynı sınav süresi içerisinde mazeret dilekçesini ve sınav dokümanını faks (0228 214 2187), e-posta ([email protected]) yoluyla veya whatsapp (0228 214 1500) üzerinden UZEM birimine iletebilecek. Bu şekilde gönderilen sınav dokümanları ilgili akademik birimlerin kurulları tarafından onaylandıktan sonra UZEM tarafından uzaktan eğitim sistemine eklenecek.

Ayrıntılı bilgilere Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi duyuru sayfasından da ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.