DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

FARK YARATAN YENİ YIL HEDİYELERİ TCHIBO’DA

FARK YARATAN YENİ YIL HEDİYELERİ TCHIBO’DA

Yılbaşı ruhu en keyifli ve en farklı şekilde Tchibo’da yaşanıyor. Yeni yıla geri sayımın başladığı günlerde zengin bir koleksiyon hazırlayan Tchibo, hem kendinize hem sevdiklerinize özel hediye seçenekleri sunuyor. Tchibo’nun “Fark Yaratan Hediyeler” adlı yeni koleksiyonu, eğlenmeyi seven büyüklere ve sınırsız bir hayal dünyası olan çocuklara hitap ediyor.

Bluetooth Kulaklıklı Bere ile müzik hep yanınızda

Tchibo müziksiz yapamayanlara, Bluetooth Kulaklıklı Bere ürününü sunuyor. Yeni yılın yıldız hediye seçenekleri arasına girmeye aday Kulaklıklı Bere, bluetooth teknolojisi aracılığıyla akıllı telefondan kablosuz müzik dinleme, entegre mikrofon üzerinden serbest konuşma özelliklerini taşıyor. Entegre batarya ile 6 saate kadar çalışma süresi bulunuyor.

Tchibo’da retro modası

Retro görünümlü cihazlara meraklı olanlar sadece tchibo.com.tr’de bulabilecekleri Retro Hoparlör ile istedikleri müzik keyfini yapabiliyor. Ayrıca, 153 adet vintage video oyunlu Retro Mini Oyun Konsolu, Dijital Kompakt Radyo, DAB + Dijital Radyo ve Radyolu Çalar Saat Tchibo’da sunulan diğer elektronik cihazlar arasında yer alıyor. Yılbaşı akşamı evinde küçük bir karaoke partisi vermek isteyenler de ihtiyaç duyacakları Bluetooth Karaoke Mikrofonunu ve Bluetooth Hoparlörü Tchibo’da bulabiliyor.

Star Wars ve Super Mario hayranları Tchibo’ya

Tchibo yeni yıla girerken Star Wars hayranlarını da mutlu ediyor. Star Wars temalı tişörtler ile Star Wars baskılı çoraplar, farklı bir yılbaşı hediyesi arayanlara ve çocuklara eşsiz bir seçim olarak sunuluyor. Çocukların favorisi olacak “Super Mario” koleksiyonunda ise eğlenceli baskılarıyla; pijama takımı, bere, slip boxer, uzun kollu tişört, çalar saat gibi seçenekler dikkat çekiyor.

Mükemmel bir tıraş deneyimi yaşatan Fonksiyonel Tıraş Makinesi ile mobil teknoloji çağında en fonksiyonel yardımcılardan biri olan Akıllı Telefon ve Tablet Tutucu, Tchibo’nun fark yaratan diğer hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Tchibo’nun “Fark Yaratan Hediyeler” koleksiyonu 19 Aralık’tan itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında takipçilerini bekliyor.

Tchibo “Fark Yaratan Hediyeler” koleksiyonundan bazı ürünlerin fiyatları:

* Bluetooth® Kulaklıklı Bere 99,95 TL

* Retro Hoparlör 349,95 TL

* DAB+ Dijital Radyo 349,95 TL

* Dijital Kompakt Radyo 149,95 TL

* Radyolu Çalar Saat 149,95 TL

* Bluetooth® Karaoke Mikrofonu 199,95 TL

* Bluetooth® Hoparlör 99,95 TL

* Retro Mini Oyun Konsolu 89,95 TL

* Akıllı Telefon ve Tablet Tutucu 49,95 TL

* “Star Wars” Tişört 79,95 TL

* 2 Çift “Star Wars” Çorap 36,95 TL

* Fonksiyonel Tıraş Makinesi 149,95 TL

* Organik Pamuklu “Super Mario” Pijama Takımı 89,95 TL

* Organik Pamuklu “Super Mario” Slip Boxer 49,95 TL

* Organik Pamuklu “Super Mario” Uzun Kollu Tişört 59,95 TL

* Organik Pamuklu “Super Mario” Bere 34,95 TL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.