DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

F1 Monako GP 2017’de TÜRK Şovu!

F1 Monako GP 2017’de TÜRK Şovu!

Önemli davet, kutlama ve partilerin vazgeçilmez ismi olan elektro keman sanatçısı Giselle Tavilson, Monako Prensi II.Albert’in desteğiyle 2006 yılından beri düzenlenen “Amber Lounge Fashion Show”da gerçekleştirdiği muhteşem performansıyla herkesi büyüledi.

Son dönemlerde elektro keman performansıyla adından sıkça söz ettiren Giselle Tavilson 26 – 28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen F1 Monako Grand Prix’inde izleyenleri kendine hayran bıraktı. Giselle Tavilson, Monako Prensi II.Albert’in katkılarıyla 2006 yılından beri düzenlenen Amber Lounge Fashion Show’a katılan ilk Türk sanatçı oldu. Formula 1’in en çok beklenen Grand Prix’in cazibesi ve heyecanını müthiş performansıyla destekleyen Tavilson, Amber Lounge Fashion Show’da F1 pilotlarının eşleri, kız arkadaşları ve çocuklarıyla birlikte sahne aldı. Giselle Tavilson’un özel koreografisiyle etkileyici görüntüler oluşturduğu podyumda; Stoffel Vandoorne, Daniil Kvyat, Esteban Ocon, Pascal Wehrlein, Marcus Ericsson, Charles Leclerc ve Marc Gene gibi F1pilotları mankenlere taş çıkardı. Pilotların podyumda sergilemiş olduğu kıyafetler açık artırma ile satışa çıkarılırken elde edilen gelirin tamamı sosyal sorumluluk çerçevesinde yardım kuruluşlarına bağışlandı.

Ünlüler Geçidi

Amber Lounge Fashion Show; modayı, tasarımı, sporu ve canlı eğlenceyi birleştirerek misafirlerine unutamayacakları anlar yaşattı. Yarışları izlemeye giden Jet Set’in yanı sıra dünyaca ünlü isimler; Monako Prensi II.Albert, Amerikalı aktris Pamela Anderson, model ve oyuncu Kate Upton, Game of Thrones’un yıldızı Liam Cunningham, Sir Jackie Stewart, Pedro de la Rosa, Lindsay Lohan, Ross Brawn, Jenson Button, Eddie Irvine, Gianluca Vacchi, Victoria Bonya, Chase Carey, Karen Coulthard, Sheikh Salman al Khalifa Bahrain, Isabell Kristensen, Amanda Cronin, Marquise Roberta Gilardi Sestito, Hofit Golan, Lady Victoria Hervey, Laury Thilleman, Betty Bachz, Daniela Karnuts, Camilla Kerslake, Jolie Nguyen yerini aldı. Tavilson, Amber Lounge Fashion’ın sona ermesinden sonra Grand Prix’i kapsayan üç gün süresince akşam yemekleri, özel eğlence geceleri ve partilerde de muhteşem şovuna devam etti. Sahne performansları ile sanat ve eğlence dünyasının aranan isimlerinden Giselle Tavilson’u izleme fırsatına sahip olan misafirler akşam yemeği için 900 Euro – 25 bin Euro arasında değişiklik gösteren fiyatlar ödedi. Misafirler, Tavilson’un fotoğrafını çekebilmek için deyim yerindeyse sıraya girdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.