DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINDA ŞEHRİMİZ İÇİN GÜZEL KARARLAR ALINDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirilen Eylül ayı meclis toplantısında, şehrimiz için güzel kararlar alındı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda 8 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

Bilecik Belediye Başkanlığı 2015-2019 Stratejik Plan taslağının görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildiği toplantıda, Cumhuriyet Mahallesi 289 ada 3 ve 15 numaralı adresteki parsellerin Bilecik Belediyesi tarafından satın alınması konusu görüşüldü ve oy çokluğuyla karara bağlandı.

Toplantıda, belediye gelirleri kanununa göre maktu vergi ve harçların miktar ve tutarlarının belirlenmesi konusu görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edilirken, yeni otogar alanından ayrılan benzinlik alanına ait taşınmazın satışı oy çokluğuyla karara bağlandı.

                  ŞEHİR MERKEZİNE YENİ ATM NOKTALARI KURULACAK

Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı 163 ada 1 parsel üzerinde bulunan taşınmazın satışı konusunun oy çokluğuyla kabul edildiği toplantıda ayrıca, belediye sınırları içerisindeki ATM’lerin bir yere toplanması ve 10 yıla kadar kiralanması konusu oy birliğiyle kabul edildi. Şehir merkezine kurulacak olan yeni ve modern ATM noktaları ile vatandaşlarımız, bankalarla olan işlemlerini daha rahat ve kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, imar konularının da görüşülerek karara bağlandığı toplantıda yaptığı konuşmada, meclis üyeleriyle şu ana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Bilecik için güzel kararlar alacaklarına inandıklarını belirtti.

”AMACIMIZ, ŞEHİR ADINA DAHA AKTİF VE VERİMLİ ALANLAR OLUŞTURMAKTIR”

Şehrimizin gelişmesine katkı sağlayacak kararların alındığı meclis toplantısında ilimiz Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı 163 ada 1 parsel üzerinde bulunan taşınmazın satış konusu görüşülerek, oy çokluğuyla karara bağlandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı alınan karar hakkında yaptığı açıklamada, kararın Bilecik’e hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Ada esnafı ile konu hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını dile getiren Başkan Selim Yağcı, amaçlarının şehir adına daha aktif ve verimli alanların oluşturulması olduğunu belirterek, şunları söyledi:

”Bütün esnaf ile iyi ilişkiler içindeyiz ve hepsi de bizim dostumuz ve arkadaşımız. Bu kararı alırken bizler; ne esnafımızın mağdur olmasını düşünüyoruz, ne de farklı bir amacımız var. Bizim amacımız buraların şehir adına daha aktif daha verimli yerler olmasını sağlamaktır. Biliyorsunuz ki bu ada üzerinde belediyemizin yaptırmış olduğu iş yerleri mevcut. Esnafımız buralarda uzun zamandır çalışıyor. Biz buraların kira yoluyla değil de belediyemize toplu bir gelir getirecek şekilde satışını gerçekleştirerek, buralarda elde edilecek gelirle, belediyemizin başka yatırımlarının daha hızlı bir şeklide hizmete sunulmasında kullanmak istiyoruz. Bu ve bundan önceki konularda olduğu gibi takdir belediye meclis üyelerimizindir.”

Yapılan oylama sonucunda gündem maddesi oy çokluğuyla karara bağlandı. Başkan Selim Yağcı, kararın Bilecik ve vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.

DSC_2321 copy DSC_2467 DSC_2490 DSC_2492 DSC_2495

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.