DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ERDAL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Erdal Ailesinin düğününde Mücahid Erdal’ın “Övünmek gibi olmasın Kurtköylüyüm” dediği köylüleri, Bilecik’in diğer köylerinde, yüzyıllardır devam eden ata dede dostları, en üst düzeydeki siyasiler, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları bir araya geldi.

Erdallar Basın Kuruluşları yöneticisi ve Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın 3. Oğlu Yunus Emre’nin 30 Haziran 2018 Cumartesi günü Vadi Park’ta sünnet düğünü gerçekleşti.

18:30’da evin önünden çıkan uzun sünnet konvoyu Saat 19:00’da Vadi Park’a ulaştı. Sünnet Mevlidini okuyanlar arasında Türkiye Çapında meşhur Hafız Mustafa Kavurmacı’da vardı. Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal’da torununun sünnet mevlidinde Kur’an-ı kerim okudu.

Yemeğin ardından Sünnet Çocuğu Yunus Emre Erdal ile birlikte Küre Mehteri tüm ihtişamıyla düğün alanına girdi. Burada yaklaşık 1500 kişilik davetli gurubuna konser veren Küre Mehteri davetlileri mest etti.

Ardından Sünnet çocuğu Yunus Emre, anne babası Nilüfer-Mücahid Erdal ve abileri Şadi ve Kadir Erdal Bilecik çiftetellisi ile sahne aldı. Çiftetelliye amcaları, dedeleri, halaları, dayıları ve teyzeleri katıldı.

Her zaman “Övünmekle gurur duyduğum Kurtköylüyüm” diyen Mücahid Erdal’ın köylüleri, yüzyıllardır babadan oğula devam eden Küre, Karaven, Deresakarı, Yeniköy, Ayvalı, Cumalı ve Bilecik’in diğer köylerindeki kafadarları yoğun bir davetli gurubunu oluşturdu.

 

24 Haziran Milletvekili seçimlerinde 3 dönem Bilecik Belediye Başkanlığı yapan ve Milletvekili seçilen Sn. Selim Yağcı Milletvekili seçildikten sonra ilk kez Mücahid Erdal’ın düğününe katıldı. Milletvekili Selim Yağcı ile birlikte düğüne gelen Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve beraberindeki misafirler Mücahid Erdal, Mehmet Erdal ile birlikte çiftetelli ve karşılama oynadılar.

Kurtköylülerin sempatisini kazanan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kurtköylülerle beraber çiftetelli oynadı. Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin ve yardımcısı Hayati Kaba, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş düğüne katılan belediye başkanları arasındaydı. Belediye Başkan yardımcıları, Belediyelerde görevli daire müdürleri ve personelleri de katıldı.

İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerinden çok sayıda isimde Erdal Ailesi’nin mutlu gününe ortak oldu.

İş Dünyası Sakarya Gazetesi’nin düğününde buluştu

Başta İşkur İl müdürü Ayhan Tozan olmak üzere, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Bilecik Esnaf Kefalet Kooperatifi Müdürü Mehmet Yılmazbaş, Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Şoförler Odası Başkanı Selman Aydeniz, Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, PTT, OEDAŞ, AKSA Bilecik İl Müdürlükleri, ERŞAN ET, İnşaat Sektörünün önde gelen isimlerinden Gençağa Seraslan ve İlimizin tanınmış iş adamları ve esnafları düğüne katıldı.

Eli kalem tutanlar da düğüne renk kattı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Taner Bilgin, Doç. Dr. Refik Arıkan, Yrd.Doç. Dr. Halim Demiryürek, meslektaşlarımız Sakarya Gazetesi Muhabiri Ahmet Meşe ve Sakarya Gazetesi kadrosu, Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce ve personeli, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ve personeli, İHA Bilecik Temsilcisi Rafet Sünnetçi ve personeli, Basın Masası konukları da sünnet düğünündeydi.

Mücahid Erdal’ın Yazı İşleri Müdürlüğü’nü yürüttüğü Sakarya Gazetesi ile aynı sektörde bulunan basın kuruluşları, meslektaşları ve İl dışında faaliyet gösteren meslektaşları da Erdal ailesini yalnız bırakmadı.

Genel Merkez Düzeyinde ve Bilecik’te faaliyet gösteren Sendika temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri düğüne katılanlar arasındaydı. Kurtköy muhtarı Mehmet Ali Akıncı ve Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı’da düğünde misafirlikten ziyade ev sahibi konumundaydı.

 

Çok sayıda çiçek ve çelengin geldiği sünnet düğününde Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz telgraf gönderdi. Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç telefonla arayarak Mücahid Erdal’ı tebrik etti.

Ve…

Düğüne çelenk gönderen Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’da düğün esnasında Mücahid Erdal’ı telefonla arayarak arayarak çok katılmak istediği halde il dışında bulunduğu için katılamadığını belirtip, tebrik etti.

Çağımızın salon düğünlerinden ziyade, geleneksel atalarımızdan miras örf ve adetlere uygun gerçekleşen düğün davetlilerin büyük beğenisini aldı.

Görkemli Sünnet düğünü gece geç saatlere kadar Bilecik çiftetellisi, Bilecik Karşılaması, Söğüt’ün Erenleri, Cezayir oyun havalarından oluşan Bilecik oyun havaları eşliğinde eğlence devam etti. Vadi Park’ın güzel, açık, ferah manzarası, kusursuz hizmeti ile davetlilerden tam not aldı.

 

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.