DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Dönmez’in Bilecik Temasları.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Dönmez’in Bilecik Temasları.  İlimizin  sorunlarını masaya yatırmak üzere Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı  Fatih Dönmez, Bilecik Valilik ziyaretinin ardından Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti. Türbede Cuma namazını da kılan Dönmez, daha sonra Bilecik Belediyesini ziyaret etti.Burada yaptığı konuşmasında ata yurdunda olduğunu belirterek Bilecik’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dönmez;
“Bilecik belki yüz ölçümü itibariyle çok fazla büyük bir kentimiz değil ama birçok enerji ve ulaşım ağlarının ortasında kalan, kesişen bir noktada. Bu açıdan da önemli bir merkezdeyiz.Dün nasıl Bilecik için çalışıyor gayret gösteriyorsak bugün de bugünden sonra da inşallah fırsat buldukça bu güzel kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’i makamında ağırlayan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı; “Bizim için, Bilecik için, Belediye Başkanlığı için ve şahsım için özel ve güzel bir gün. Gerçekten içimizden çıkan bir kardeşimizin, bir değerimizin ülkemizin çok önemli noktasında böyle sorumluluk gerektiren bir olayda üst düzey bir yönetimde olması ve ilk ziyaretlerini şehrimize yapması bizleri ziyadesiyle onurlandırdı, gururlandırdı. Kendilerinde bu önceliği, ayrıcalığı şehrimize, bizlere gösterdiği için canı gönülden teşekkür ediyoruz. Her zaman kendisiyle gurur duyduk, şehir olarak, Bilecikliler olarak gurur duymaya da devam edeceğiz. İnşallah dürüst kişiliği, çalışkan, azimli anlayışıyla üstlenmiş olduğu görevde Sayın Başbakanımızın, Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanlarımızla birlikte kendi alanında büyük başarılar elde edeceğini ve bu noktadaki kimliğiyle, kişiliğiyle ülkemize, memleketimize artı değerler üreteceğine canı gönülden inanıyoruz. Tabi Bilecik mütevazi ölçekli bir şehir, nüfusumuz az ama nüfusumuzun oldukça güçlü olduğuna inanıyoruz ve bu nüfusumuzun gerektirdiği öncelikleri de arzu ediyoruz. Tabi Bilecik belki enerjinin merkezi değil ama toplumsal sinerjimizin merkezi. İnşallah bu anlamda da Enerji Bakanlığımızdan, bu ziyaretlerinden de zaten kendi alanlarına yönelik olarak şehrimizdeki problemleri, diğer konuları gündeme getireceğiz ve bunların da değerlendirmesini yapacağız. İnşallah sinerjiyle enerjiyi Bilecik’te daha üst seviyelerde bir araya getirerek ülkemizin geleceğinin daha aydınlık, her anlamda hem maddi hem manevi noktada, daha aydınlık olması noktasında el birliğiyle çalışacağız. Ben Sayın Müsteşarımıza bu ziyaret ve Belediyemize teşrifleri sebebiyle teşekkür ediyorum ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi. Başkan Yağcı, Müsteşar Dönmez’e üzerinde osmanlı arması bulunan tablo ve fincan takımı hediye etti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez ise sıcak ve hoş karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu güzel kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu sıcak ve hoş karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Burası bizim tabi ata yurdumuz. Kuruluşun ve kurtuluşun sembol kenti Bilecik’te olmaktan mutluluk duyuyorum zaten zaman zaman, fırsat buldukça bu kentimize geliyoruz. Selim Başkan la zaten bir aile dostluğumuz da var onun ötesinde. Dün nasıl Bilecik için çalışıyor, gayret gösteriyorsak bugün de bugünden sonra da inşallah fırsat buldukça bu güzel kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün burada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının ilgili, ilişkili kurum genel müdürleriyle, bürokratlarıyla birlikte Bilecik’in Bakanlığımızla ilgili sorunlarını tartışma, yerinde tespit etme ve çözüm bulmak için burada bir araya gelmiş olacağız. Kentteki bu sorunları da masanın etrafında tartışmış olacağız.“Bilecik bu anlamda hak ettiği yeri alsın arzusundayız.Bilecik belki yüzölçümü itibariyle çok fazla büyük bir kentimiz değil ama birçok enerji ve ulaşım ağlarının ortasında kalan, kesişen bir noktada. Bu açıdan da önemli bir merkezdeyiz. Sanayileşiyor gittikçe kentimiz. Biliyorsunuz sanayici tercih ederken ya ulaşım ağlarına ya enerji ağlarına veya hammaddeye yada pazara yakın olmayı tercih eder. O açıdan baktığımızda Bilecik’in ciddi anlamda artı yönleri var. Ama bunu biraz daha duyurmak, tanıtmak gerekiyor. Bilecik bu anlamda hak ettiği yeri alsın arzusundayız. Ben tekrar Sayın Başkanımın şahsında yerel yöneticilere, hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
bilecik3

bilecikhaber

bilecik2

bilecikhaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.