DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

En Ciddi Maçlarımızdan Biri

En Ciddi Maçlarımızdan Biri

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, ligde bu hafta sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçını kazanmalarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Sivasspor’da, teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ligde bu hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçının zor geçeceğini belirten Carlos, “Evimizde oynayacağımız en ciddi karşılaşmalardan birisi olacak çünkü Trabzonspor en büyük rakiplerimizden birisi. Bunun yanı sıra bizim galibiyetlere dönmemiz gerekiyor. İyi konsantre olup, iyi bir şekilde oynamaya çalışacağız ve önümüzdeki 10 maç ve bizim için mutlaka galibiyetler açısından umut veren bir maç olacak” dedi.

– Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylar

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylarla ilgili soru üzerine Carlos, bu durumu Türkiye Futbol Federasyonu’nun halletmesi gerektiğini ifade etti.

Yaşanan olayların çok çirkin olduğunu ve Türk futboluna zarar verdiğini dile getiren Carlos, şöyle konuştu:

“Taraftarların statlara ellerinde bombalarla, gazlarla, şiddet unsuru içeren objelerle girmesi gerçekten çok kötü. Türk futboluna karşı çok büyük bir saygısızlık. Orada maçı izlemeye giden aileler, taraftarlar var, onlara karşı çok büyük bir saygısızlık. Umarız federasyon bunları düzeltir çünkü Türk futbolunun da gerçekten imajını zedeleyen çirkin olaylar bunlar.”

Maçla ilgili güvenlik ve organizasyon eksikliğinin olduğunu da söyleyen Carlos, “Bu dedektörler, güvenlikler neredeler? İnsanları araması gereken, bu şiddet unsurlarını engellemesi gereken güvenlikler neredeler? Maalesef bu tip olaylar oluyor ama şanslıyız ki daha büyük olaylar yaşanmadı” dedi.

– Cicinho’nun görüşleri

Sağ kanat oyuncusu Cicinho ise Gençlerbirliği maçında gördüğü kırmızı kartın sorulması üzerine, “Ben kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Maçta takımları aleyhine verilen penaltının haklı olmadığını savunan Cicinho, “Haklı bir penaltı değildi ve bunu benim alkışlamam herhangi bir kart gerektirmiyordu. Verilen kırmızı kart bence çok doğru değil” diye konuştu.

– Antrenman

Kulüp tesislerinde teknik direktör Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana, izinli Eren Aydın ile sakatlığı bulunan John Utaka katılmadı.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.