DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ELEKTRONİK DART AVRUPA ŞAMPİYONLARINDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

ELEKTRONİK DART AVRUPA ŞAMPİYONLARINDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Vali Süleyman Elban, Elektronik Dart Avrupa Şampiyonasında birinci olan sporcuları kabul etti.
Vali Elban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve Dart İl Temsilcisi Rüştü Yıldırım ve antrenör Özlem Torunlar ile sporcuları kabulünde, başarı gösteren sporcuların diğer sporculara ve insanlara örnek olmasını belirterek, sporculardan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.
Başarılarında, kendi çalışmalarının yanı sıra ailelerinin ve antrenörlerinin de büyük desteğinin bulunduğunun altını çizen Vali Elban, “Gelişmiş ülkelerdeki insanların en önemli özelliğinin gündelik işlerinin dışında uğraşlarının bir parçası da spor dalı. Biz nüfus olarak Avrupa’da insan kaynağı ve genç nüfus olarak ilk sırada geliyoruz. Ama spor başarı sıralamasında maalesef nüfusumuzun yüzde 5-10 gerisinde olan ülkelerden gerideyiz. Sporcularımızı kutluyorum ve tebrik ediyorum. Başarı çıtasını daha yukarı çıkarmak mecburiyetindeyiz. Bunu devam ettirmek ve daha üst dereceleri almak için çalışmalarınızı sürdürünüz.” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız da dart sporu hakkında bilgi vererek, kentte 300 lisanslı en fazla sporcunun dart branşında bulunduğunu kaydetti.
Ziyaretin sonunda Vali Elban, başarılı sporcuları ödüllendirdi. Hırvatistan’da düzenlenen, Yıldız Erkek Elektronik Dart Avrupa Şampiyonasında, 15 yaş altı açık turnuvada Sefa Ateş ve genç erkeklerde 18 yaş altı kategorisinde de Yunuscan Yıldırım Avrupa birincisi oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.