DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Elazığ’a Gidecek Konteynerleri Bilecik’te Üretilen Vinçler Kaldırıyor

Elazığ’a Gidecek Konteynerleri Bilecik’te Üretilen Vinçler Kaldırıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bilecik’te Elazığ depreminde tüm imkanlarıyla yardıma koştu.

Bir kez daha en zor durumlarda nasıl tek yürek haline gelindiğini en güzel şekilde gösteren ülkemizde Bilecik olarak, Bilecik Şoförler Odasının başlattığı kampanya gibi TIR dolusu toplanan yardımlar, bireysel yardımlar, aktif görev alan UMKE ve Bilecik İHH gibi ekiplerimizin yanı sıra Bilecik sanayisi ile de deprem bölgesine destek sağlıyor.

Konteynerleri CESAN Vinç Sistemlerinde üretilen vinçler kaldırıyor

Elazığ Valiliği Kriz Merkezinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül düzenledikleri basın toplantısında yapılan çalışmalar konusunda bilgi vermişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada yaptığı açıklamada Elazığ ve Malatya’da 2000+2000 toplamda 4000’e yakın ağır hasarlı ev bulunduğunu belirterek, kira yardımı yapılacağını fakat bölgede bu çapta kiralanacak ev bulunmamasına tedbir olarak, 45 barınma merkezinin yanı sıra okulların, spor salonlarının, gençlik merkezlerinin, lavabo ve tuvalet ihtiyaçları için kıraathaneler, şehir hastanesinin şantiyesinde yeni alınan yataklarla 500 kişilik bir barınma ihtiyacının sağlanacağını ve son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile 15 gün içerisinde İl Özel İdaresine ait alanda yaklaşık 1000 adet AFAD konteynerlerinden geçici konaklama merkezi oluşturulacağını ifade etmişti.

Konteynerlerin sevkıyatının hemen başlatığını kaydeden Bakan Soylu, tüm alt yapısı ile beraber bir konteyner kent oluşturulacağını bildirmişti.

1000 adet AFAD konteynerlerinden oluşturulacak geçici konaklama merkezi için başlayan sevkiyatlarda, AFAD lojistik depolarında stoklanan konteynerler CESAN Vinç Sistemleri tarafından üretilen 17 takım vinç sistemi ile kaldırılıp araçlara yüklenerek deprem bölgesine ulaştırılıyor.

AFAD’ın Türkiye’de 26 lojistik deposu, 47 adet lojistik destek deposu bulunuyor.

1976 yılında merkezi İstanbul’da kurulan CESAN Vinç Sistemleri 20.000 ‘den fazla ürününü sanayi hizmetine kazandırarak, kaldırma gruplarının yanında vinç çelik konstrüksiyon üretimi ile imalat bütünlüğü %100 CESAN olarak sağlıyor.

Üretim konusu olarak; muhtelif kapasitelerde; (250 kg. ‘dan 300.000 Kg. ‘a kadar ) elektrikli vinçler ,monoray, döner arabalı vinçler, çift kiriş gezer köprülü vinçler, portal vinçler, yürüyüş redüktörleri, taşıyıcı çelik konstrüksiyonlar, gezer köprülü tavan vinçleri, kepçeli konteyner vinçleri, özel tasarım vinçler konusunda geliştiren CESAN, dünya kalitesinde vinçler üretiyor.

Türkiye’nin İstanbul Boğazındaki 3. köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsünün inşasında da yine Cesan vinçler kullanılmıştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.