DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

DODURGA’DA ÇOCUK OYUN ALANI VE ZEKA OYUNLARI SINIFI HİZMETE SUNULDU

DODURGA’DA ÇOCUK OYUN ALANI VE ZEKA OYUNLARI SINIFI HİZMETE SUNULDU

            Bozüyük’ün Dodurga Beldesi’nde eğitim veren Dodurga İlkokulu’nda Zeka Oyunları sınıfı ile Bozüyük Belediyesi tarafından okulun bahçesine yaptırılan oyun alanı düzenlenen açılış töreni ile öğrencilerin hizmetine sunuldu.

            Açılış törenine Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan YAMAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet ÇETİNKAYA, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Programda konuşan Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA; “Dodurga İlköğretim Okulumuza yapılan bu hizmetlerin açılışını gerçekleştirdiğimiz bu günde bizleri yalnız bırakmayan  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya, Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan YAMAN’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet ÇETİNKAYA’ya ve gelen tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Dodurga’ya yapılan destek ve yardımların yanı sıra çocuklarımız için yapılan tüm bu yatırımlar içinde ayrıca Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ediyorum.  Göreve geldiğim günden itibaren eğitime imkânlarımız çerçevesinde destek oldum. Bu desteklerimize ve hizmetlerimize Allah izin verdikçe devam edeceğim” dedi.

Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA’nın ardından söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Kardeş Belediyemiz olan Dodurga’nın gelişmesinde ve güzelleşmesinde Selim Başkanımızın emeği takdire şayandır. Bizler için önemli olan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Okullarda aldıkları eğitimleri en iyi seviyede gerçekleştirmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için gereken imkânları sağlamak, bizim öncelikli görevlerimizdendir. Bu vesile ile açılışını gerçekleştirdiğimiz, çocuk oyun alanı ve zeka oyunları sınıfının Dodurga’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  Açılış töreninde bulunan Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN, Okullara yapılan destekler ve yardımların ne kadar önemli olduğunu belirterek, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya ve Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA’ya teşekkür etti. Protokol üyeleri açılışın ardından okulda bulunan sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenler ile sohbet ederken ayrıca okuma yazma öğrenen Dodurgalı hanımları da ziyaret ettiler. Açılış programının sonunda ise Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet ÇETİNKAYA, eğitime yapmış oldukları destek ve yardımlar için Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya ve Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Okullarına yapılan çocuk oyun alanı ve zeka oyunları sınıflarından memnun kalan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.