DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
ALTIN
2.501,97
BIST
9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı. Dodurga belediye Başkanı Selim Tuna 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında;

97 yıl önce memleketin dört bir yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizin destansı gayret ve fedakarlığı sayesinde kurtuluş mücadelesi başarı ile sonuçlanmış, bu başarı 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla taçlanmıştır. Tüm imkansızlıklara rağmen, milletimizin vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla giriştiği milli mücadele neticesinde filizlenen Cumhuriyetimiz farklı inanç ve düşünceleri teminat altına alarak birlikte yaşama idealimizin de kaynağı olmuştur.

Binlerce yıllık devlet geleneğine ve büyük devlet olmanın tecrübe, hafıza ve mirasına sahip Türk milleti gelişen ekonomisi, kültürel değerleri ve demokrasisi ile uluslararası alanda hak ettiği yeri almaktadır. Şüphesiz, ülkemizin birlik ve beraberliğine gölge düşürmeye çalışan, bölünmez bütünlüğümüze ve demokrasimize zarar vermek isteyen karanlık mihraklar karşısında da Cumhuriyetimizin kazandırdığı değer ve inançla dimdik duracağız.

Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yaparak bize emanet eden şehitlerimiz ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü kutluyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.