DOLAR
32,5157
EURO
34,9332
ALTIN
2.423,79
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna Kurban Bayramı Mesajı

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna Kurban Bayramı Mesajı.  Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kardeşlik ve barış duygularının güçlenmesine, birlik ve beraberliğin artmasına vesile olan bir Kurban Bayramını hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Milletinin en önemli vasıflarından biri yardımlaşma ve dayanışma ruhunun son derece gelişmiş olmasıdır. Bu duyguların en belirgin şekilde ortaya çıktığı bazı günler vardır ki bunların en başında da bayramlar gelmektedir. Bu nedenle bayramların toplumsal yaşantımızda özel bir anlamı ve önemi vardır.

Kurban Bayramı da birlik, beraberlik, dostluk, hoşgörü içinde yaşama arzumuzu pekiştiren önemli günlerden biridir.

Kırgınlıkları unutturan ve insanları sevgiye, saygıya hoşgörüye çağıran bu günlerde düşmanlıkları, dargınlıkları bir yana bırakarak dostluklara yönelmeli, birlikteliğimizi sağlayan ortak değerlerimize sahip çıkarak bunları gelecek kuşaklara aktarmalıyız.

Bu duygularla vatandaşlarımızın, Kurban bayramını en iyi dileklerimle kutlar, sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.