DOLAR
32,5704
EURO
34,9776
ALTIN
2.421,86
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

DİYETİSYEN VE UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE FAALİYET GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR

BİLECİK BELEDİYESİ SPOR MERKEZİ, DİYETİSYEN VE UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE FAALİYET GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR

 

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan ve vatandaşlarımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan ”Bilecik Belediyesi Bayan Spor Merkezi” uzman diyetisyen ve eğitmenler eşliğinde faaliyet göstermeye devam ediyor.

Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın büyük önem verdiği ve gerekli desteği sağladığı Spor Merkezi, birçok grupta gerçekleştirdiği eğitimler ile katılımcıların yüzünü güldürüyor.

Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi Mezunu Didem Ayrancı,

Bilecik Belediyesi Bayan Spor Merkezi’mizin açıldığı ilk günden bu yana burada vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Öncelikle ben böyle güzel bir spor merkezini Bilecik’imize kazandırarak, bayanlarımıza böyle güzel bir fırsat verdiği için Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya kendim ve burada hizmet alan katılımcılarımız adına çok teşekkür ediyorum.

Salonumuz Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Salı ve Perşembe günleri olmak üzere iki grup şeklinde hizmet veriyor. Böylece sabah, öğle ve akşam olmak üzere 6 grubumuz oluyor. Seanslarımız, sabah 09:00, öğle 14:00, akşam 18:00′ de başlıyor ve 19:30’da son buluyor. Bütün imkanları bulduğumuz bu salonumuzda birlikte çalışıyoruz. Spor yapılmasına ilişkin bütün alet ve ekipmanlarımız mevcut. Hatta şunu da söyleyebilirim ki buraya gelen katılımcılar, salonumuz ve içindeki imkanları görünce çok şaşırıyorlar ve bundan büyük memnuniyet duyuyorlar. Koşu bantlarımız, bisikletlerimiz, elektrikli bisikletlerimiz, twist aletlerimiz ve dambıllarımız ve diğer aletlerimizle çalışıyoruz. Çalışmalarımız sırasında bütün bu aletleri kullanıyoruz. Hergün katılımcılarımız artıyor. Bununla birlikte bütün Bilecik’li bayanlarımızı bekliyoruz.

Diyetisyen Hacer Kaya ise haftanın belirli günlerinde Spor Merkezi’nde vakit geçiren katılımcılara yönelik eğitimler vereceğini belirterek, ”Didem hocamızın dediği gibi spor merkezimizde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma ile Salı ve Perşembe gruplarımız var. Bir hafta, Çarşamba günü bir hafta da Perşembe günleri eğitimler vererek, her iki gruptaki katılımcıların faydalanmalarını sağlayacağız. Çünkü beslenme ile sporu birlikte ele alıp değerlendirmemiz lazım. Böylece katılımcılarımıza sağlıklı spor yapma ve sağlıklı beslenme konularında yardımcı olmaya çalışacağız.

DSC_3035 DSC_3031 DSC_3033 DSC_3034

Yorumlar

  1. Bilecikde spor faaliyetleri gereği kadar destek verilmiyor belediyenin hiç bir desteği yok yazık hangi çağda yasiyoruz