DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

“DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

“DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2014 yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunmuş olduğumuz Uzaktan Eğitim Tekniği ile yürütülen “Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi” programımız sona ermiştir.
Dış Ticarete Değer Katıyoruz Projemize ilimiz genelinde 23 farklı firmadan 30 kursiyer ve İşkur aracılığıyla 10 kursiyer olmak üzere toplam 40 kursiyer katıldı. 30 kişi final sınavından 50 puan ve üzeri alarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Dış Ticaret Uzmanlık Sertifikası almaya hak kazandı.
11.12.2014 Perşembe günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim salonunda düzenlenen Sertifika Törenine Bilecik TSO Başkanı Fevzi UZUN, İşkur İl Müdürü Ayhan TOZAN, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Recep ÇEVİK ve Göksel BALCI katıldı.
Eğitim programı final sınavı sonucunda 100 tam puan alan İlimiz Sanayi kuruluşlarından Arslan Alüminyum çalışanlarından Rahime ÖZET sertifikasını Bilecik TSO Başkanı Fevzi UZUN’dan alarak, Eğitim Programının kendileri adına faydalı olduğunu, özellikle uzaktan erişim yöntemi sayesinde zaman sınırı olmaksızın her ortamda eğitime devam edebilmenin çalışanlar için avantaj olduğunu belirtti. Ayrıca İŞKUR aracılığıyla eğitim programına katılan ve en yüksek puanı alan Metin ALTINOK ise sertifikasını Çalışma ve İşkur İl Müdürü Ayhan TOZAN’ın elinden alarak, herhangi bir işte çalışmadığı, iş başvurularında bulunduğunu ve bu eğitimler sayesinde kendisine yeni iş imkanı sağlamada faydalı olacağına inandığını belirtti. Bilecik TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Recep ÇEVİK ve Göksel BALCI’dan sertifikalarını alan diğer kursiyerler yapılan eğitimden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, bu eğitimlerin devam etmesi temennisinde bulundular.
Bilecik TSO Başkanı Fevzi UZUN “Bu proje ile, İlimizde faaliyet gösteren firma çalışanlarına, dış ticaret mevzuatını tüm yönleriyle öğrenmek isteyen kişilere kapsamlı bilgi vermeyi ve operasyonel uygulama becerisi kazandırmayı hedefledik. Eğitim programında Genel başarı oranının %75 olması bizleri ayrıca mutlu etti. Firmalarımız kalifiye eleman bulma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bu tarz eğitimlerle firmalarımızın kalifiye eleman ihtiyacına cevap verilebileceğine inanıyoruz. Bilecik’in gerek ekonomik gerek kültürel anlamda yol alması için projelerimiz devam edecek” dedi.
Çalışma ve İşkur İl Müdürü Ayhan TOZAN ise “Verilen eğitimin kursiyerlerimiz açısından bir kazanım olduğunu, İşkur İl Müdürlüğü olarak bizde bu eğitim sonucunda başarılı olan kursiyerlerimizin iletişim bilgilerini ilimizde faaliyetlerini sürdüren, ihracat üzerine yoğunlaşmış firmalarla paylaşacağız” dedi.

IMG_0814-1030x686

IMG_0854-A-1030x647

IMG_0800-1030x686

IMG_0805-1030x686

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.