DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

‘DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ’ HEYECANINI BİLECİK’TE YAŞAYACAĞIZ

‘DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ’ HEYECANINI BİLECİK’TE YAŞAYACAĞIZ
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’ndaki ”Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti’nin taçlandırılacağı Demokrasi ve Şehitler Mitingi, heyecanını Bilecik’te yaşayacağız.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız İsmail Kahraman, Başbakanımız Binali Yıldırım, hükümet yetkilileri ile milyonlarca vatandaşımızın katılacağı Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ni, Bilecik’te Canlı Yayında takip edeceğiz.
Tüm ülkemizde olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik’imizde 21 gündür gerçekleştirilen demokrasi şöleni, İstanbul’da düzenlenecek muhteşem organizasyon ile gerçekleştirilirken, Bilecik’te de vatandaşlarımız, siyasi parti ve düşünce ayrımı yapılmaksızın bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak.
‘Osmanlı Torunları, Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanında’ sloganıyla düzenlenecek olan program, Bilecik Belediyesi Mehter Takımın gösterisi ile başlayacak. Daha sonra ise Dev Ekran Canlı Yayın ile İstanbul’daki heyecan, Bilecik’te yaşatılacak.
07 Ağustos Pazar Günü Saat: 17:00 itibari ile Cumhuriyet Meydanında, başlayacak olan demokrasi şölenine bütün ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizden il merkezine gelerek, bu heyecana ortak olacak.
Ülke ve millet olarak hep birlikte olmamız gereken bu birlik ve beraberlik gününde, hain FETÖ örgütü ve hain emel peşinde olanlara en güzel cevabı vermek için bütün vatandaşlarımızı demokrasi nöbetimize bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.