DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

CUMHURİYET VE DEMOKRASİ İÇİN HEP BİRLİKTE PEDAL ÇEVİRİYORUZ

CUMHURİYET VE DEMOKRASİ İÇİN HEP BİRLİKTE PEDAL ÇEVİRİYORUZ

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde  ”30 Ağustos Zafer Bayramı Cumhuriyet ve Demokrasi İçin Hep Birlikte  Bilecik’te Pedal Çeviriyoruz” adlı etkinlik gerçekleştirilecek.

30 Ağustos Salı günü Cumhuriyet Meydanı’nda 17:30’da başlayacak olan etkinlikte, hep birlikte Demokrasi ve Cumhuriyetimiz için pedal çevireceğiz.

Cumhuriyet ve Demokrasi gönüllülerinin katılacağı etkinlik kapsamında bisikletliler, Cumhuriyet Meydanı,  Tepebaşı Atatürk Bulvarı, Ertuğrulgazi Sokak, Stadyum Caddesi, 75. Yıl Cumhuriyet Parkı, Ormancılar Sokak, 6 Eylül Caddesi, Atatürk Bulvarı, Tevfikbey Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı güzergahında pedal çevirecekler.

Bisikletlerin, Türk bayrağıyla donatılacağı etkinlik kapsamında toplamda 4 kilometrelik mesafede gerçekleştirilecek ve 100 ile 150 kalori harcanacak.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI BU ETKİNLİĞE BEKLİYORUZ”

Etkinlik hakkında kısa bir değerlendirmede bulanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Belediyemiz ve Bisikletliler Derneği Bilecik Şubesi işbirliğinde güzel bir çalışmaya daha imza atıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız dolayısıyla Cumhuriyet ve Demokrasi sloganı ile buluşacağımız bu güzel etkinlik ile dost ve düşmanlarımıza gücümüzü, birliğimizi ve beraberliğimizi tekrar göstereceğiz. Bu vatanın sahipsiz olmadığını, bayrakların inmeyeceğini, ezanların dinmeyeceğini tekrar hatırlatacağız. Bütün hemşehrilerimizi bu güzel etkinliğe davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz ise; ”30 Ağustos Salı günü Bilecik’te güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Bütün vatandaşlarımızı bayraklarıyla bu etkinliğe davet ediyoruz. Bütün bisikletli katılımcılarımızın güvenlikleri için kask takmalarını ve güvenli sürüş için etkinlik görevlilerine uymalarını rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.