DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Cumhuriyet Halk Partisi Tarımsal Kalkınma Zirvesinde Bilecik Belediyesine Yoğun İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi Tarımsal Kalkınma Zirvesinde Bilecik Belediyesine Yoğun İlgi. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen, Cumhuriyet Halk Partisi Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne, Bilecik Belediyesi ve S.S Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi yer alarak, ilimizi temsil etti.

Tüm ülkede tarımsal kalkınmaya öncülük etmek, çiftçi ve üreticilere katkı sunmak, sorunları tespit ederek çözüm arayışında olmak gibi birçok konunun ele alındığı Tarımsal Kalkınma Zirvesi, İstanbul’da gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin de programa katılarak, ilimiz adına yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı ve stantları ziyaret eden konukları ağırladı.

CHP’li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla düzenlenen tarımsal kalkınma zirvesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bilecik Belediyesi standını ziyaret ederek, Başkan Semih Şahin’den bilgi aldı.

160 CHP’li belediyenin yanı sıra, 300’ün üzerinde tarım kooperatifin katıldığı zirvede belediyeler ve kooperatiflerin tarımsal ürünleri de fuar alanında kendileri için hazırlanan bölümlerde sergilendi.

Bilecik Belediyesi ise yaptığı çalışmalar ile Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Halkımızın Yanındayız, Çiftçi Dostu Bilecik Belediyesi Çiftçilere Fide Dağıtıyor, Çevre Dostu Bilecik Belediyesi Yaprak Ve Çimlerden Gübre Üretiyor, Bilecik Belediyesi Kırsaldaki Kadınlara Üretimle Destek Veriyor ve Tarımsal Desteklerle Çiftçimizin Yanındayız başlıklarında Bilecik’in tarımsal zenginlikleri ve bu yönde yapılabilecek çalışmaları sergiledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı belirtilen 5 başlıkta yapılan çalışmaları sunum eşliğinde katılımcılara anlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.