DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

CUMHUR İTTİFAKI CADDELERE SIĞMADI

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can için gerçekleştirilen,  Cumhur İttifakı yürüyüşünde Bilecikliler, cadde ve sokaklara sığmadı.

Bilecik Cumhuriyet Meydanında başlayan Cumhur İttifakı Yürüyüşüne; İl Başkanı Fikret Karabıyık, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karuk,  İlçe Belediye Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yaşar, Cumhur İttifakı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen ve vatandaşların sık sık sloganlarla eşlik ettiği Cumhur İttifakı Yürüyüşünde Bilecik, Başkan Can’ı yalnız bırakmadı.

Cumhuriyet Meydanında son bulan Cumhur İttifakı Yürüyüşü sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Nihat Can, vatandaşlarımıza teşekkür ederek, şunları söyledi:

‘’Cumhur’a güvenen Cumhur’un kararına saygı duyan ve cumhur için canla başla bugüne kadar çalışan değerli dostlarım. Sizleri selamların en güzeli ile samimi duygularımla selamlıyorum.  Cenabı Allah sizlerden razı olsun, bizleri dün olduğu gibi bugün de yalnız bırakmadınız. Bilecik’imiz için biz de varız dediniz. 2023 hedefleri için biz de varız dediniz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile aynı ideali paylaşan milliyetçi hareket partisinin değerli genel başkanı Devlet Bahçeli’nin ”Önce Millet Önce Memleket” şiarına kulak verdiniz. Onları yalnız bırakmadınız, bizleri yalnız bırakmadınız ve milletimizi yalnız bırakmadınız. Sizleri tebrik ediyorum, kutluyorum ve şükranlarımı sunuyorum.

‘’BİLECİK’İMİZİN HIZLI YÜKSELİŞİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDELİM’’

Konuşmasında; ‘’Bilecik’in hızlı yükselişine ara vermeden devam edelim’’ ifadelerine yer veren Başkan Adayı Can; ‘Yaklaşık 8 aydır bizler Bilecik için yorucu ancak bir o kadar da tatlı olan bir çalışmanın içine girdik. Sizlerle birlikte ilimizdeki bütün dostlarımızla tokalaştık, selamlaştık ve kucaklaştık. İlimizdeki bütün sivil toplum kuruluşlarımızı, esnafımızı, gencimizi, yaşlımızı velhasıl insanımızın tümünü dinledik. İdealimizi, heyecanımızı, sizler ve şehrimiz için neleri yapacağımızı büyük bir Aşk’la. İlk gün dediğimiz gibi ”canla başla ve ilk günkü heyecan’la anlattık. Yarın İnşallah bu çalışmalarımızın emeğini en iyi şekilde alacağımıza şimdiden inanıyorum ve güveniyorum. Çünkü yürekten inandığımız için cenabı Allah bizlerin bu inancını boşa çıkarmayacaktır. Allah’ın izniyle 31 mart pazar akşamı bu heyecanı hep birlikte yaşayacağız diyorum. Hepinizi en içten selam ve muhabbetlerimle tekrar kucaklıyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.