DOLAR
32,5866
EURO
34,8556
ALTIN
2.493,07
BIST
9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

CUMHUR İTTİFAKI 1 YAŞINDA

CUMHUR İTTİFAKI 1 YAŞINDA

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’BİRİNCİ YILINI DOLDURAN CUMHUR İTTİFAKININ ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM’’

Belediye Başkanı Nihat Can, 21 Şubat 2018’de AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak imzasını taşıyan Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin TBMM Başkanlığı’na sunulmasıyla başlayan Cumhur İttifakının 1. Yılını doldurması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında; ‘’Birinci yılını dolduran Cumhur İttifakının ülkemiz ve milletimize hayırlar ve uğurlar getirmesini diliyorum’’ ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Nihat Can şunları söyledi:

‘’Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından bir yıl önce Ülkemiz ve Milletimizin Bekası için Türk siyaset tarihinde örnek olarak gösterilecek bir karara imza attılar. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığında iki parti yetkilileri arasında gerçekleştirilen görüşmelerde ‘’Önce Millet Önce Memleket’’ ‘’Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” denildi. 51 ilimiz ve birçok ilçede gerçekleştirilen Cumhur İttifakı Milletimiz tarafından benimsendi ve taktirle karşılandı. Cumhur’dan aldığımız güçle Cumhur’a zaferi yaşatmak dileğiyle; Cumhur İttifakının 1. Yıldönümünün ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.