DOLAR
32,5166
EURO
34,5622
ALTIN
2.491,61
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Çoğu İlde Yok İkisi Bilecik’te

Çoğu İlde Yok İkisi Bilecik’te.  Bilecik’te 30. Yılını Kutlayan Türkiye Satranç Federasyonu başarılı sporcularını unutmadı.  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personellerinden Ezgi ve Cumhur Babaoğlu’na ”Kadın Ulusal Usta ve Ulusal Usta” unvanları verildi.
Çoğu İlde Yok İkisi Bilecik’te
20 yıllık satranç hayatlarında bir çok başarıya imza atan Babaoğlu ailesi bu unvanla başarıları taçlandırmış oldular. Kadın Milli Takım tüm alt kademelerinde sayısız turnuvaya katılan Ezgi Babaoğlu ve Türkiye Satranç Federasyonu Baş Antrenör ile Dünya Satranç Federasyonundan Uluslararası Çalıştırıcısı Unvanı bulunan Cumhur Babaoğlu Ulusal Usta ilan edilerek ödüllendirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, 2100 ve üzeri UKD (Standart oyuna ait Ulusal Kuvvet Derecesini)  Puanına sahip sporcuları ”Ulusal Usta” ve 1900 ve üzeri UKD Puanına sahip kadın sporcularımız ”Kadın Ulusal Usta” olarak ödüllendiriliyor.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından ‘Kadın Ulusal Usta ve Ulusal Usta’ unvanları verilen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde görev yapan Ezgi ve Cumhur Babaoğlu’nu makamında kabul etti. Vali Şentürk, Babaoğlu çiftine Ulusal Ustalar ödüllerini verdi ve ardından Bilecik’te yapılabilecek satranç projeleri üzerine fikir alışverişinde bulundular.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.