DOLAR
32,5461
EURO
34,8989
ALTIN
2.435,42
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

CHP’DE BÜYÜK BOZÜYÜK BULUŞMASI

CHP’DE BÜYÜK BOZÜYÜK BULUŞMASI

CHP Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Faik Akarkarasu Bozüyük’te iftarda sivil toplum örgütleri, muhtarlar, gaziler ve vatandaşlarla bir araya geldi. CHP’nin gövde gösterisine dönüşen iftarda konuşan TBMM Başkanvekili Tüzün “25 Haziran’da sizleri Çankaya Köşkü ve TBMM’de ağırlamak istiyorum” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bozüyük İlçe Başkanlığının ev sahipliğindeki iftar daveti gövde gösterisine dönüştü. Bozüyük’teki sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri muhtarlar, gaziler ve vatandaşların katıldığı iftarda CHP Bilecik Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Faik Akarkarasu birer konuşma yaptılar.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Eskişehir’deki mitinginin ardından gerçekleşen iftarda TBMM İdare Amiri ve Adana Milletvekili İbrahim Özdiş ile Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ ile öceki dönem disiplin kurulu üyesi Saniye Barut’un da katıldığı iftarda Tüzün’e ilgi büyük oldu. Masaları tek tek dolaşarak katılımcılarla tokalaşan Tüzün birlikte fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin seçim kampanyasını organize eden  Tüzün iftarda yaptığı konuşmada, İnce’nin Bozüyüklülere selamlarını getirdiğini belirterek şunları söyledi:

“Kısa süre sonra sandık başına gideceğiz. Bu seçim iki soruda düğümleniyor. Eğer işler yolunda gidiyorsa neden seçime gidiyoruz. Yok işler yolunda gitmiyorsa neden aynı kişiyi yeniden aday seçelim. Bu soruların cevabı bir çok şeyin çözüm yoludur.

Sizler son seçimde Bozüyük’te CHP’yi birinci parti yaptınız. Şimdi önümüzde tarihi bir fırsat var. Ben genç yaşımdan itibaren Belediye Meclis üyeliği, belediye başkanlığı ve 4 dönem milletvekilliği yaptım. Bu süre içinde bütün görevlerimde bana ulaşan hiç bir hemşerime benim partime oy vermedin demedim. Sorununu çözmeye çalıştım. Son beş ayda TBMM Başkanvekili olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğuna oturma onuru yaşadım. Bundan partisiz bütün Bilecikli hemşerilerimim de onur duyduğunu biliyorum. Daha önümüzde 21 ay  süre vardı. Bu makam Bilecik’e hizmet olarak gelecekti. 24 Haziran seçim kararı açıklandığında yanımda Bozüyüklü 5 muhtar arkadaşımız vardı. Bilecik’e ve Türkiye’mize bu makamın imkanlarını kullanacağımız zaman seçime gidiyoruz.

Türkiye’nin huzura, barışa ve hizmete ihtiyacı var. Bu kez sizlere Ben CHP iktidarında hizmet etmek isterim. Önümüzde tarihi fırsat var.  Beni Parlamentoya gönderirseniz sizi daha üst makamlarda temsil edeceğimin sözünü veriyorum.”

Tüzün konuşmasında AK Partili belediyelerin iftar daveti verdiğini, buna itirazlarının olmadığını belirterek, “Ama belediyeler bu iftarları AK Parti’nin propagandasına dönüştürüyor, adaylarını getirip konuşturuyor. Sizin ödediği su parasıyla, vergiyle iftar vererek propaganda yaptıkları için kınıyorum. Halkın parasıyla partinizin propagandasını yapamazsınız’ dedi.

İNCE HEMŞERİMİZ…

Tüzün 24 Haziran seçimlerinde Bilecik’ten 2 milletvekilliği kazanmasının mümkün olduğunu da ifade ederek, şöyle devam etti:

“Bu seçimlerde 13. Cumhurbaşkanını seçeceksiniz. Sayın Muharrem İnce hemşeriniz sayılır. Bilecik’in sorunlarını çok yakından bilen bir isim. Komşu ilimizden. Benim de 30 yıllık dostum, siyasette yol arkadaşım. Kendisini tercih edeceğinize inanıyorum. Bu seçimlerin siyasetle ilgisi yok. Barış için, huzur için dostumuz Sayın İnce’ye oy istiyorum, destek ve katkı istiyorum.

24 Haziran seçimlerinde CHP’yi birinci parti yapacağınıza inanıyorum, sizlere güveniyorum. İnce seçilince kazanan Bozüyük olacak, kazanan Bilecik olacak, kazanan Türkiye olacak.”

Tüzün sözlerini, “25 Haziran’da sizleri Çankaya Köşkünde, sizleri TBMM’de ağırlamak istiyorum” diyerek tamamladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.