DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

CHP İl Başkanlığı görevine Şinasi Çetinkaya getirildi.

CHP eski İl Başkanı Çağatay Karaahmet’in milletvekilliği aday adaylığının ardından il başkanlığı görevine Şinasi Çetinkaya getirildi.

CHP Bilecik İl binasında düzenlenen toplantıda İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, partinin bir çok alanında görev yaptığını ve son olarak da CHP parti tüzüğü gereği yapılan ön seçimin ardından CHP Genel Merkez’ine il başkanlığı için kendisinin önerildiğini ve alınan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararının ardından il başkanlığı için görevlendirildiğini belirtti.

Seçim döneminde birlik ve beraberliğe ihtiyaçlarının olduğunu belirten Çetinkaya konuşmasında şunları söyledi, “Birlik ve beraberlik içerisinde tek hedefimiz olan Atatürk’ün partisi ve devlet kuran bir parti olan CHP’nin Bilecik’te ve Türkiye’de iktidar olması için bundan böyle çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Bu yolda hizmet ve emek vermiş bir kişiyim. Partimizin kapısı her zaman olduğu gibi tüm Bilecik halkına açık olup mücadelemizde hepinizin desteğine ihtiyacımız olacaktır. Amacımız iktidar olmak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız.”

Toplantıya CHP parti meclis üyesi Didem Gültekin, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Milletvekili aday adayı Çağatay Karaahmet ve parti üyeleri katıldı.

bilecik haber belekoma haber chp2 bilecik haber belekoma haber chp

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.