DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayları Protokol İmzaladı

CHP’li 4 Belediye Başkan Aday Adayı Protokol İmzaladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bilecik İl Başkanlığında Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Milletvekili Yaşar Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayları Seyfi Özgen, Hüseyin Korkman, Semih Şahin ve İsmail Cinoğlu ve partililerin katılımıyla basın açıklaması düzenlendi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi ile ilgili olarak Bilecik’te belediye başkan adayını belirlemek için 2 Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan ‘Eğilim Yoklaması’ ile ilgili konuşan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 45 gündür belediye başkan aday adaylarının Bilecik sokak, iş yeri ve evlerinde CHP’yi konuşturduğunu belirterek, bütün Bilecik’in CHP’nin adayının kim olacağını merak ettiğini söyledi.

Diğer partiler adayını belirlemek için CHP’nin adayını bekliyor

Diğer siyasi partilerin adaylarının açıklanmamasının sebebinin CHP’nin adayınının beklenmesi olduğunu belirten Tüzün, ” Rakibimiz diğer partiler bugüne kadar adayını açıklamadıysa bunun temel sebebinin CHP’nin adayı beklenmektedir. ” dedi.

4 belediye başkan aday adayına aynı yakınlıkta, aynı uzaklıkta olduğunu ifade eden Tüzün, kendisinin de bir seçmen olduğunu ve Pazar günü oyunu kullanacağını kaydetti.

Bilecik’te 2019 yılında CHP’li bir belediye başkanı olacaktır.

Kim seçilirse seçilsin sonuna kadar onun destekçisi olacağız. 2 Aralık Pazar günü kurulacak sandıktan hangi arkadaşımız çıkarsa çıksın 31 Mart’ın belediye başkanı olacaktır. 9’lu yıllar bizim yıllarımızdır nasıl 69-79-89-99 yıllında CHP’den aday gösterilenler seçilmişse, sadece 2009 da bir iş kazasına uğradık, 111 oyla seçimi kaybettik. Şimdi de 2019 yılında CHP’li bir belediye başkanı olacaktır.

4 belediye başkan aday adayı örnek protokolü

Seyfi Özgen, Hüseyin Korkman, Semih Şahin ve İsmail Cinoğlu 4 aday adayı arkadaşımızın imzaladığı örnek bir protokolünü sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 Aralık 2018 Pazar günü yapılacak olan CHP Bilecik belediye başkan adayının belirleneceği eğilim yoklamasında hangi arkadaşımız seçilirse seçilen arkadaşın kabul etmesi kaydı ile belediye meclis üyeliği listesinde kayıtsız ve şartsız yer almayı kabul ve taahhüt ederim. Halkımızın huzurunda böylesine örnek bir protokolü paylaşmanın onuru ve gururunu yaşıyorum.

Dedikodulara inanmayın

Bu 4 aday adayının haricinde başka bir isim de gelebilir dedikodularına asla inanmayın.4 aday adayı arkadaşımızın çıktıkları yoldaki mücadeleleri bizim namus mücadelemizdir.Seçilen arkadaşımız seçildiği anda CHP’nin Bilecik belediye başkan adayıdır.

Konuşmanın ardından CHP Bilecik Belediye Başkan Adayları Seyfi Özgen, Hüseyin Korkman, Semih Şahin ve İsmail Cinoğlu düzenlenen protokolü imzalaması ile basın açıklaması sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.