DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

”Bugünün Küçüğü Yarının Girişimcisi” Final Programı

”Bugünün Küçüğü Yarının Girişimcisi” Final Programı

Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Çizgi Dışı Girişimcilik işbirliğiyle gerçekleştirilen ”Bugünün Küçüğü Yarının Girişimcisi” projesinin final bölümü ve ödül töreni düzenlendi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Proje Yöneticisi Hülya Eçen Çalışkan, Proje Proje Eğitmenleri Tuğberk Seçkin ve Hamza Sönmez ile vatandaşlar katıldı.

Bilecik Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çizgi Dışı Girişim işbirliğinde gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’te güzel bir çalışmaya ev sahipliği yaptıkları için büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Bilecik Belediyesi olarak, her zaman çocuklarımızın fikir ve projelerinin kendileri çin heyecan verici ve önemli olduğuna inandıklarını belirten Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Bu proje kapsamında bizlere güvenerek, yavrularınızı teslim ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Ayrıca öğretmen ve öğrencilerimize de çok teşekkür ediyorum. Bu işe başlarken amacımız, çocukalarımızın bu yaşta kendilerine özgüven duymaları ve bulundukları ortama ilişkin fikir üretmelerini sağlamaktı. Bilecik Belediyesi olarak, çocuklarımızın fikirlerini daha rahat ortamlarda sunabilmeleri için gerekli alt yapı noktasında çalışmalarımız sürüyor. Böylece çocuklarımızın eğlenerek, fikirlerini ortaya koyma fırsatı bulabilecekler.”

”ÇOCUKLARIMIZ İÇİN OLAN BÜTÜN ÇALIŞMALARDA VARIZ”

Yerel yönetimler olarak, fiziki anlamda birçok çalışmanın yapılabileceğini sözlerine ekleyen Başkan Selim Yağcı, çocuklarımız için olan bütün çalışmalarda hep varolacaklarını belirterek, konuşmasına şöyle devam etti.

”Belediyeler olarak, yollar, köprüler, okullar, eğitim merkezleri gibi fiziki yapılar her zaman yapılabilir. Ancak bu yapılan eserlerin anlam bulması ve hayatiyetini sürdürmeleri için buralarda yetişecek bir neslin ve çocukların olması gerekir. Buralarda eğitim alan çocuklarımız kazandıkları deneyim ve eğitimlerle gelecekte önemli yerlere gelecektir. Bilecik Belediyesi olarak fiziki anlamda hizmetleri gerçekleştirmenin önemini bildiğimiz gibi bu tür yapılarda çocuklarımızın eğitim almalarının da gerekli olduğunu biliyoruz. İleriki dönemlerde bu tür projeleri daha da ileriye götürerek, daha fazla çocuğumuzun katılabileceği bir duruma getirmeye çalışacağız. Ben bu güzel çalışmada emeği geçen bütün öğretmenlerimizi, eğitmenlerimizi, proje yöneticileri ve sorumluları ile bizlere güzvenerek, çocuklarını teslim eden ailelerimize teşekkür ediyorum. Bu tür güzel programlarda buluşmak dileğiyle saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Selim Yağcı, konuşmasında, Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımız için yarıyıl karnesi hediyesi olarak hazırlanan sinema filmlerinin de her gün ücretsiz olarak Çocuk Sineması’nda izlenebileceğini sözlerine ekledi.

Proje Eğitmeni Tuğberk Seçkin proje hakkında bilgi verirken, Eğitmen Hamza Sönmez ise öğrencilerin, hazırladıkları çalışmaları tanıtarak, bilgi verdi.

Etkinlikte, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdür Vekili ve Proje Yöneticisi Hülya Eçen Çalışkan, Proje Eğitmenleri Tuğberk Seçkin ve Hamza Sönmez, dereceye giren öğrencilere kupa, sertifika ve ödüllerini vererek, fotoğraf çektirdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.