DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BU YIL DA MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRECEĞİZ

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl da şehir merkezi, belde ve köy okullarında olmak üzere bütün ilkokullarda okuyan binlerce minik öğrencimize eğitim setleri dağıtarak onların yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz.

Her yıl yeni eğitim ve öğretim dönemine yeni destekleyici projeleriyle öğrencilerimizi karşılayan Bilecik Belediyesi, bu yılda 1000’in üzerindeki ilkokul 1. sınıf öğrencilerimize hazırlanan eğitim setlerini dağıtacak.

Başkanı Selim Yağcı, her yıl dağıttıkları eğitim setleriyle, öğrencilerin yüzlerini güldürdükleri için mutlu ve sevinçli olduklarını belirterek, proje hakkında şunları söyledi:

”Devletimiz ve hükümetimiz eğitime yönelik olarak hem ailelerimize büyük kolaylıklar sağlayacak, hem de öğrencilerimizin yüzlerini güldürecek projeler geliştirip uyguluyor. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak yerelde öğrencilerimiz için her yıl güzel bir projeyi hayata uygulamaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bu güzel ve yararlı çalışmayı geleneksel hale getirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Çünkü minik yavrularımızın yüzlerinin gülmesi bizler için son derece önemli. Bunun yanında Bilecik Belediyesi olarak okullarımıza yönelik güzel çalışmalara bu yıl da devam edeceğiz. Yıllardır sürdürdüğümüz okul park ve bahçe düzenlemeleri, öğretmen odaları yenileme çalışmalarını yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi. 

DSC_4946 DSC_4954 DSC_4902 - Kopya DSC_4945 - Kopya

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.