DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bu Tablolar Bilecikli Öğrencilerden

Bu Tablolar Bilecikli Öğrencilerden. Bilecik Merkez 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinde canlı resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından canlı tablolar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Tarihe tanıklık eden bir çok ünlü ressama ait tablolar ziyaretçilerle buluşturuldu.

Ziyaretçiler, serginin kendilerini tarihi bir yolculuğa çıkardığını ve sanat alanında özgün bir çalışma olduğunu ifade etti. Bunun yanında sergi renkli görüntülere sahne oldu.

Katılımcıların büyük beğenisini alan, Hollandalı ressam ve baskı ustası Rembrandt Harmenszoon van Rijn’in 1632 yılında, yağlı boya ile tuval üzerinde çizmiş olduğu Dr. Nicolaes Tulp’un Anatomi Dersi tablosu,Osman Hamdi Bey’in Kaplumbağa Terbiyecisi, Leonardo da Vinci’nin “Son Akşam Yemeği gibi bir çok tanınmış ressamın tablosu canlı sergide yer aldı.

Açılışa Bilecik Valisi Sayın Bilal Şentürk, Vali Yardımcısı Rahmi Köse, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, İl Genel Meclis Üyesi Osman Yılmaz, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Sergi gezisinin ardından öğretmenler ile bir araya gelen Valisi Bilal Şentürk, eğitim öğretim hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.