DOLAR
32,3862
EURO
35,1212
ALTIN
2.325,46
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BŞEÜ Rektörü Beydemir’den Video Mesaj

BŞEÜ Rektörü Beydemir’den Video Mesaj. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir öğrencilere video mesaj gönderdi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye Akademik ve Bilimsel İşbirliği Projesi (TABİP) ile Yunus Emre Enstitüsü tarafından hazırlanan ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in öğrencilere mesaj verdiği videoda ”Evde Kal Uzak Kalma” mesajı verildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların tatil edilmesinin ardından, Bilecik’te Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler memleketlerine ailelerinin yanına dönmüş ve ara verilen dönemde uzaktan eğitim çalışmaları tamamlanarak üniversite öğrencilerinin verilen bu ara dönemde eğitimlerine uzaktan eğitim ile devam etmeleri sağlanmıştı.

YÖK tarafından 23 Mart tarihinde başlatılan uzaktan eğitim sürecine en hızlı adapte olan üniversitelerden biri Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi oldu. Uzaktan Eğitim Müdürlüğünün mevcut altyapısını 4 kat artıran Üniversite, ön lisans, lisans, yüksek lisans, hazırlık ve TÖMER sınıflarında okutulan 3000 dersi internet üzerinden yayınlamaya başladı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, bu ara verilen döneme ilişkin olarak öğrencilerin alması gereken tedbirler noktasında tavsiyelerde ve ‘evde kal uzak kalma’ çağrısında bulunarak, uzaktan eğitim programlarını öğrencilerin aksatmaması, boşta kalan zamanda kitap okunması yönünde tavsiyede bulundu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, görüntülü mesajından dünyada ve ülkemizde pandemi olarak kabul edilen çok önemli bir sorun ile karşı karşıya olduğumuzu belirterek, özellikle gençlere seslenerek, ” Sizler risk grubunda olmamakla birlikte anneleriniz, babalarınız, dedeleriniz anneanne ve babaanneleriniz veya yaşlı komşularınız risk gurubunda olabilir. Gelin evde kalarak sorumluluk alalım. Dünya’ya gelmemize vesile olan bu değerlerimizi koruyalım. Kıymetli gençler şunu bilelim ki tatilde değiliz. Evden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı okullarda ve üniversitelerimizde uzaktan eğitim programlarıyla eğitim ve öğretime devam edilmektedir. Lütfen aksatmadan derslerimizi takip edelim. Ayrıca kitap okumak ve kendimizi geliştirmek için bu zamanı iyi kullanalım. Eğlencemiz evimiz olsun. Bu bağlamda sağlık çalışanlarına gayretlerinden dolayı hep birlikte teşekkür edelim.” ifadelerinde bulundu.

Rektör Beydemir, öğrencilere evde kalmakla sağlık çalışanlarına yardım edelim çağrısında bulunduğu videoda, tüm öğrencilerin Sağlık Bakanlığının önerilerine kulak verilmesi gerektiğini de vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.