DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bozüyük’ün Çehresini Değiştirecek Proje

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, vizyon projelerinden birisi olan Hal Meydanı ve Alışveriş Merkezi Projesi çalışmaları nedeni ile Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrenciler ile bir araya geldi.

            Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Eldemir ile birlikte Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret ederek Fakülte Dekanı Rahmi Erdem, Öğretim Görevlileri Haluk Korkmaz, Hüseyin Başar ve projeleri hazırlayan öğrenciler ile bir araya geldi. Geçtiğimiz Haziran ayında Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan 21 adet Hal Meydanı projesi Kapalı Pazaryerinde açılan sergi ile Bozüyüklülerin beğenisine sunulmuş, Hal Meydanı Projeleri Sergisini gezerek projeleri inceleyen vatandaşlar, projeleri değerlendirerek beğendiklerine oy vermişti. Başkan Bakıcı, Bozüyük’ün çehresini değiştirecek ve şehre yeni bir silüet kazandıracak olan projenin seçimi ve çalışmalara başlanması amacı ile gerçekleştirdiği ziyarette Mimarlık Fakültesi Dekanı Rahmi Erdem, Öğretim Görevlileri Haluk Korkmaz ve Hüseyin Başar ile gerekli değerlendirmeleri yaptı. Öğretim görevlileri ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı “Bu önemli projemiz için hocalarımız sayesinde genç kardeşlerimiz de hassasiyet göstererek büyük bir emek harcadılar. Hem mimarisi ile hem çizimleriyle her biri birbirinden ayrı, birbirinden çok farklı projeler ortaya koydular. Bozüyük’e bir şekil verecek, buranın elmas değerinde olduğunu anlatacak çok farklı projeler çizmişlerdi. Bizler zaten gençlerimize değer veriyoruz. Sizlerin ve değerli hocalarımızın da desteğini alarak ilçemize güzel bir proje kazandırmak istiyoruz” dedi.

            Konya’ya hızlı tren ile seyahat eden Başkan Bakıcı, seyahati sırasında sosyal medya hesabından YHT ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda ise “250 Km hızla seyahatimizi gerçekleştiriyoruz. AK Parti iktidarımızın hızına yetişilmiyor. Mevlana ile olan hasretimizi 2 saat içerisinde çözümleyen AK Parti idarecilerimize hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.