DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK’TEN 80 ÖĞRENCİ YALOVA’YI ZİYARET ETTİ

BOZÜYÜK’TEN 80 ÖĞRENCİ YALOVA’YI ZİYARET ETTİ
Bilecik Gençlik Merkezi tarafından “Şehirler, Kültürler ve Yöreler” projesi kapsamında başlatılan gezilere Bozüyük’ten 80 öğrenci katıldı.
Proje kapsamında Bozüyük Belediyesi’nin aracılığı ile 80 başarılı öğrenci Bilecik Gençlik Merkezi’nin Yalova gezisine katılarak Yalova’nın tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret etti. Gün boyu yapılan turda öğrencilere Yalova’lı seyahat rehberleri eşlik etti. Kent Müzesi, El dokuma tezgahları, sahil gibi şehrin simgesi haline gelmiş pek çok yeri dolaşan öğrenciler akşam Bozüyük’e döndü. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre iller ile kendi il ve ilçelerini daha yakından tanımak, buralarda yaşayan akranlarıyla tanışmak ve gençler arasında diyalogun arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesi kapsamında gençler tarihi ve kültürel yönden zengin Bursa, Yalova, Bolu, Balıkesir ve Kütahya illerini yakından tanıma imkânı bulacak. Günü birlik gezilerden 14-29 yaş arası gençler ücretsiz yararlanabiliyor. Daha önceki günlerde de Bursa’ya yapılan geziye Bozüyük’ten 40 öğrenci katılmıştı.
Gençlik Merkezi Yalova Gezisi 1

Gençlik Merkezi Yalova Gezisi 2

Gençlik Merkezi Yalova Gezisi 4

Gençlik Merkezi Yalova Gezisi 5

Gençlik Merkezi Yalova Gezisi 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.