DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK’TE ÇOCUKLAR İÇİN DUMANSIZ HAVA SAHASI UYGULAMASI BAŞLADI

BOZÜYÜK’TE ÇOCUKLAR İÇİN DUMANSIZ HAVA SAHASI UYGULAMASI BAŞLADI

 

Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında çocuk oyun alanı ve çocuk parklarında dumansız hava sahası uygulaması başladı.

Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan uygulamada; çocukların sigara dumanından olumsuz yönde etkilenmemesi, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve sigara bağımlılığına özenmemeleri amacıyla uyarı levhaları asıldı. Çocukların ağzından “bu alanda sigara içmeyerek bizleri düşündüğünüz için teşekkür ederiz” yazılı levhalar oldukça ilgi çekti. Yetişkinlerin çocuklara ayrılmış oyun alanlarında sigara içmesine engel olabilmek için yapılan uygulama vatandaşlar tarafından da tam not aldı. Çocuk oyun alanlarını yoğun olarak kullanan vatandaşlar “Çocuklarımızın geleceği ve sağlığı çok önemli. Küçük yaşlarda gördükleri her olumsuz hareketten etkileniyorlar. Etrafta sigara içenleri görünce onlara sigara içmenin kötü bir davranış olduğunu anlatmakta zorluk çekiyoruz. Bu uygulama inşallah caydırıcı olur ve en azından çocuk oyun alanlarında sigara içilmez,  çocuklarımız da parka gittiğimizde sigara içen kötü örneklerle karşılaşmazlar” dediler ve bu uygulama için Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler.

Bozüyük Belediyesi yetkilileri de vatandaşların parklardaki dumansız hava sahası uygulamasına destek vermelerini isteyerek özellikle çocuk oyun alanlarında sigara içilmemesi konusunda çağrıda bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.