DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

SALONLARA SIĞMAYAN FATİH BAKICI SEVGİSİ

BAŞKAN BAKICI YENİ MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU, CİHANGAZİLİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

            Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Yeni Mahalle Konağı’nda mahalle sakinleri ile bir araya gelirken Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

            Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile birlikte gerçekleştirdiği dernek ziyaretleri kapsamında Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Abdül Ekinay ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Bakıcı dernek üyeleri ile görüşerek projelerini paylaştı, fikir alış verişinde bulundu. Kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Başkan Bakıcı “Bizler Halka hizmet etmenin Hak’ka hizmet etmek olduğunu bilen insanlarız. Bu güne kadar Bozüyük için çalışmalarımızı ilk günkü şevk ve heyecanla sürdürdük. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız güçlü gelecek güçlü Bozüyük” dedi. Başkan Bakıcı ayrıca Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek üyelerine katılımları nedeni ile teşekkür etti.

            Daha sonra Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Yeni Mahalle Konağı’na geçerek burada Yeni Mahalle sakinleri ile buluştu. Başkan Bakıcı’ya bu buluşmada Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz da eşlik etti. Konaktaki salonun dolduğu kalabalığın sokaklara taştığı buluşmada mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Bakıcı belediyeciliğin gönül işi olduğunu söyleyerek ilçeyi 2023 yılına taşıyacak projeleri ile yeni döneme hazır olduklarını söyledi. Başkan Bakıcı konuşmasında 5 yılda gerçekleştirilen 160 projenin mahallelerin ihtiyaçları ve vatandaşların istekleri doğrultusunda şekillendirildiğini belirterek yeni dönem projelerini anlattı. Sözleri sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Başkan Bakıcı Güneş Tarlası, Hal Alışveriş Merkezi, Meydan Düzenlemesi ve Otoparkı, Katlı Otopark, Bilim ve Sanat Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, Milli Mücadele ve İnönü Savaşları Müzesi, Organik Çiftlik Temalı Trafik Eğitim Parkuru, Organik Yöresel Ürünlerimize Pazarlama ve Markalaşma Desteği, Mobil Kanser Tarama Aracı ve Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Otopark Projesi hakkında bilgi verdi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz ise bu seçimlerin her zamanki seçimlerden çok daha farklı olduğunu kaydederek asıl meselenin ülkenin bekası olduğunu söyledi. Poyraz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak kadrolar Türkiye’de yapılamaz denilen pek çok projeye imza atmıştır, Ülkemizin gelişmesindeki en güzel örnekleri geçtiğimiz 17 yıllık dönemde ortaya koymuştur. Türkiye bu zaman zarfında çok yol aldı, patates fiyatları yükseldi, soğan fiyatları düştü gibi söylemler gelip geçicidir, Türkiye’nin aldığı bu yol ve yapılanlar ve 17 yılda geldiğimiz nokta, patates soğan fiyatları üzerinden değerlendirilmeyecek kadar önemlidir. Bu seçimler hem ülkemiz hem de mazlumların umudu açısından son derece önemlidir. Bu noktada bizlere düşen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere onun ekibinde yer alarak gece gündüz çalışan Ak kadrolara sahip çıkmaktır. Yerel seçimler anlamında Başkan Bakıcı ilçemize pek çok değerli kıymet ortaya koymuştur, bizlerde Ankara’da yerel yöneticilerimiz ile güzel bir ekibiz, bunların üzerlerine çok daha fazları Başkanımız tarafından yapılacaktır. Şuna emin olun ki Bozüyük son dönemde Fatih Bakıcı Başkanımız ile ülkemizin birçok ilçesi ile kıyaslanamayacak oranda değişmiş ve gelişmiştir. Kısa bir dönem çıraklık ve kalfalık döneminde bu hale gelen Bozüyük’ü inşallah sizlerin desteği ile ustalık dönemini yaşayacak Fatih Bakıcı’ya yeniden emanet ettiğinizde artık ilçemizin geleceği durumu siz hayal edin.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.