DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bozüyük Belediyesi nden ANNELER İÇİN ÇANAKKALE GEZİSİ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ ÇANAKKALE GEZİLERİ BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi Kültür Gezileri hafta sonu yapılan Çanakkale gezisi ile başladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın seçim öncesi vaadlerinden biri olan kültür gezileri programının ilki Anneler Günü nedeniyle Çanakkale’ye gerçekleştirildi. Gezi programı çerçevesinde profesyonel rehber eşliğinde Gelibolu Yarımadası Turu yapılarak Kilitbahir Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Soğanlıdere Şehitliği, Sargıyeri Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Abidesi, Alçıtepe Köyü, 57. Alay Şehitliği ve Conk Bayırı, Çanakkale yürüyüş turunda ise Askeri müze, Çimenlik Kalesi ve Nusrat Mayın Gemisi ziyaret edildi. Hanımlardan oluşan gezi gurubu Çanakkale’nin eşsiz doğal güzelliği ve hafızlardan silinmeyen tarihiyle birlikte geçmişe yolculuk yaptı. Maneviyatla buluşan ve aziz vatan topraklarının nasıl savunulduğunu öğrenen ziyaretçiler zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Gezi bitiminde yapılan organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getiren hanımlar “bu gezi ile tarihimizde çok önemli bir yere sahip Çanakkale savaşlarının hangi ortamlarda ve nasıl yapıldığını öğrendik. Buradaki atmosferi solurken çok duygusal anlar yaşadık. Bize bu imkanı veren Sayın Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Çanakkale Gezisi-1 4 Çanakkale Gezisi-1 3 Çanakkale Gezisi-1 5 Çanakkale Gezisi-1 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.