DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KÜLTÜR TURLARI DEVAM EDİYOR

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KÜLTÜR TURLARI DEVAM EDİYOR

 

Bozüyük Belediyesi Kültür Gezileri programı kapsamında 55 yaş üzeri emeklilere  yönelik hazırlanan Bursa Kültür Turları başladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın hanımlara yönelik başlattığı bir proje olarak hayata geçirilen Kültür Turlarına emekliler de dahil edildi. Yıllarca çalışarak helal rızık ile ekmek parasını kazanmış, ailesini geçindirmiş, çocuklarını büyütmüş ve Türkiye’nin büyümesinde ve gelişmesinde emeği olan, 55 yaş üzeri emekliler için düzenlenen Gezi Turları 40 kişilik ilk kafile ile başladı. Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın emeklilere bir armağanı olarak düzenlenen bu gezide Cumalıkızık, Ulu Camii, tarihi Koza Han, Yeşil Camii Türbesi, Botanik Park, Emir Sultan Camii Türbesi, Yıldırım Beyazıt Camii ve Külliyesi, Muradiye Külliyesi, Tophane, Osman Gazi Türbesi ve Orhan Gazi Türbesi ziyaret edildi.

Keyifli bir gün geçirerek Bozüyük Belediyesi’nin kültür gezilerindeki organizasyon başarısını da takdir eden emekliler gezi boyunca hiçbir problem ya da aksilikle karşılaşmadıklarını belirterek, “bizleri unutmayan Sayın Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya teşekkür ediyoruz” dediler.

Geziye katılanların hiçbir masraf yapmadığı turlarda; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve profesyonel rehberlik hizmeti ücretsiz olarak veriliyor. Tarihi ve kutsal mekânların ziyaret edildiği ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Bursa Kültür Turlarına kayıtlar devam ediyor.

Bursa Gezileri Emeklilerin Gezisi 10 Bursa Gezileri Emeklilerin Gezisi 1 Bursa Gezileri Emeklilerin Gezisi 2 Bursa Gezileri Emeklilerin Gezisi 7 Bursa Gezileri Emeklilerin Gezisi 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.