DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI’NIN YENİ YIL MESAJI

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI’NIN YENİ YIL MESAJI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, yeni yıl nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sevinçleriyle, hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni yıla yeni umutlar ve beklentilerle girmenin heyecanını ve sevincini sizlerle birlikte yaşıyorum. İnsanlık adına utanç verici hain terör saldırıları, Ortadoğu’da yaşanan çatışma ve savaş ortamı ile anılan bir yılı geride bırakırken koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle 2018 yılının barışın, huzurun müjdecisi, geleceğe güvenle bakılabilen, tüm güzel umutların gerçeğe dönüştüğü bir yıl olmasını dilerim. Ancak şu an bütün İslam âlemi kan ağlıyor. Çünkü; Kudüs, bizim gözbebeğimizdir. Kudüs, bizim tükenmeyen özlemimizdir. Kudüs, nice peygamberin tevhid mücadelesine sahne olmuş, ismiyle ve çevresiyle mukaddes ve mübarek kılınmış bir şehirdir. Peki şimdi Kudüs için bizler ne yapacağız. Herkes elinden gelenin en iyisini yapacak. Öğrenci en donanımlı bilgiyi öğrenecek, öğretmen en zeki, en ahlaklısını yetiştirecek, Mühendis en yenisi, en faydalısını icat edecek, mimar en estetiğini tasarlayacak,  çiftçi en bereketlisini, en lezzetlisini üretecek, müzisyen en duygulusunu en anlamlısını besteleyecek. En önemlisi de anne veya babaysanız en hayırlısını, en imanlısını, en vatan sevdalısını büyüteceksiniz. Sizin enlerinizi tutan, sizin hikâyelerinizi, sizin sevdalarınızı, senin rüyalarınızı okuyan, düşünen uygulayan ve neticelendiren biri mutlaka çıkacaktır. Siz yeter ki minberinizi yapın Rabbim Selahaddinleri  mutlaka yollayacaktır.”

Mesajında ayrıca “Yıl boyunca modern belediyecilik anlayışı ile şekillendirerek hayata geçirdiğimiz projelerimizle daha modern ve daha güzel bir Bozüyük için var gücümüzle ve mesai mefhumu gözetmeden çalıştık. 2018 yılında da yeni projeler için var gücümüzle, yılmadan çalışmaya, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” diyen Başkan BAKICI “Rabbim inşallah, bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.