DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

4 EYLÜL MAHALLESİ’NDE BAKICI’YA SEVGİ SELİ

4 EYLÜL MAHALLESİ’NDE BAKICI’YA SEVGİ SELİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala 4 Eylül Mahallesi sakinleri, Bozüyük Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Fatih Bakıcı’nın yanında olduklarını mitinge katılımları ile gösterdi.

5 yılda hayata geçirdiği projelerle takdir edilen Bozüyük Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Fatih Bakıcı ilçe genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde  yoğun ilgi ve sevgi görüyor. Son olarak Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, belediye ve il genel meclis üyesi adayları, gençlik ve kadın kolları tarafından 4 Eylül Mahallesinde yürüyüş düzenlendi. Yüzlerce mahalle sakinin de katılımıyla ucu bucağı gözükmeyen bir kortejle Yaşar Doğu Caddesi’nden başlayan yürüyüş, Bedri Rahmi Caddesi istikametinde devam etti. 15 Temmuz Şehitler Parkında son bulan yürüyüş sırasında Bozüyük Belediye Başkan Adayı Fatih Bakıcı, camlarından, balkonlarından destek veren vatandaşları selamladı.

            Yürüyüşün son bulduğu noktada vatandaşlara seslenen Başkan Bakıcı, kendilerini yalnız bırakmayan 4 Eylül Mahallesi sakinlerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

15 Temmuz Şehitler Parkındaki köprüyü eleştirenlere de değinen Başkan Bakıcı, “15 Temmuz darbe girişimine senaryo diyenlerin, 15 Temmuz Köprüsünü eleştirenlerin, bizleri anlaması mümkün değildir. 15 Temmuz’da hain FETÖ’nün gerçekleştirdiği darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz. Allah bu millete bir daha 15 Temmuz’lar yaşatmasın. Biz ülkemizin ve Bozüyük’ümüzün sevdalısıyız. 5 yıllık görev süremiz boyunca ben ve ekibim şeffaf belediyecilik anlayışımızla hemşehrilerimize hizmet etmekten şeref duyduk. İnşallah 31 Mart’tan sonra ustalık dönemimizde de aşığı olduğumuz Bozüyük’ümüze 2023 vizyonumuz doğrultusunda hizmet etmeye şerefle, onurla ve gururla devam edeceğiz. Yapacak daha çok işimiz var” dedi.

Mitingin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Bakıcı “Gönül işi, gönüllere dokunmakla başlar. Kibirden uzak, aynı aş sofrasında tuzu paylaşmakla başlar. Bugün bu kutlu yolda yapılan yürüyüşümüzde bizlerle birlikte olan, bizleri gönülden destekleyen tüm vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz yalnızca seçim değil, dost kazandık, arkadaş kazandık, gönüller kazandık. Davamız da vaadimiz de yalnızca hizmettir bizim. Çünkü biz her zaman ‘’Halka hizmet hakka hizmettir.’’ dedik. Hizmet lafla olmaz icraatla olur dedik. Allah birliğimizi daim etsin. İyi ki varsınız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.