DOLAR
32,5249
EURO
34,8263
ALTIN
2.474,45
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BİRİM MÜDÜRLERİNDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN, BİRİM MÜDÜRLERİNDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Belediye Başkanı Nihat Can, Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıda, şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belirli zaman dilimlerinde birim müdürleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bilecik Belediyesinin bütün birimleri ile şehrimiz ve vatandaşlarımız için çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle haftalık olağan istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Milletimizden aldığımız destekle ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Bilecik Belediyesi olarak bütün birimlerimiz ile şehrimizin birçok noktasında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Şehrimiz ve insanımız için güzel eserleri ve hizmetleri ortaya koyma gayretindeyiz. Aldığımız kararların şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.