DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Bilecik’te Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

Bilecik’te Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

Bugün Akasyaaltı mevkiinde yer alan Polis Hatıra Ormanında Türk Polis Teşkilatı’nın 169.Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp ÖZÜDOĞRU, Bilecik P.O.M.E.M Müdürü Mesut ÇELEBİ, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet TOPÇU, Bilecik Emniyet Müdürlüğü mensupları ve Polis Okulu öğrencilerinin katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.

Kent Ormanında yer alan çam ağaçlarının 35-40 sene gibi bir zamanda şu anki haline kavuşarak, şehrin en güzel noktalarından birisi haline geldiğini belirten ÖZÜDOĞRU; ”2003 yılında ilk fidan dikimi gerçekleştirilen Polis Hatıra Ormanına, her geçen sene Polis Okulu ile birlikte dikilecek fidanlarla bu alanı, önümüzdeki yıllarda şehrimizin en güzel yerlerinden biri haline getirip, gelecek nesillere daha yeşil bir alan bırakma düşüncesindeyiz . Bu hafta boyunca teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleşecek. Yarın kurum olarak Kızılay için kan bağışı kampanyamız olacak. Çarşamba günü Polis Okulumuzun destekleriyle polis emeklilerine, şehit yakını ailelere ve gazilerimize yemek vereceğiz. Bu yemekte öğrencilerimizle emeklilerimizi yan yana getirerek, güzel bir ortam oluşturmaya çalışacağız. Çarşamba günü akşam namazı ile yatsı namazı arasında Şerif Paşa Camiinde mevlidimiz var. Perşembe günü rutin 10 Nisan programımız tören alanında olacak. Akşamında ise Türk Halk Müziği ve TRT ve Devlet sanatçılarının vereceği Türk Halk Müziği konseri eşliğinde bir kokteylimiz var. Teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümünü bu tür etkinliklerle kutlamaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Ardından fidan dikimine geçildi. Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, ilk fidan dikimini gerçekleştirdikten sonra kameranın kontrolüne geçerek biz habercilerinde bir dikili ağacı olmasını sağladı.Sayın ÖZÜDOĞRU’ya bize bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.

Ne demişler; Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde, gelecek kuşaklar serinler …

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.