DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bir Başarı Hikayesi

Bir Başarı Hikayesi. Üst üste aldığı galibiyetlerle, yönetimin ve taraftarının yüzünü güldüren Gölpazarı Belediye Spor, yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Bilecik 1. Amatör Lig’de top koşturan Gölpazarı Belediye Spor, 2019 – 2020 sezonunda gösterdiği performans ile dikkat çeken kulüplerin başında geliyor.

Bilecik 1 Amatör Liginin 9.haftasına kadar oynadığı 9 maçta 8 galibiyet, 1 mağlubiyeti bulunan Gölpazarı Belediye Spor, rakip takım kalesine 32 gol atarken, kendi kalesinde 9 gol gördü ve 24 puanla ligin 2.’si durumunda.

Şampiyonluk İçin Favoriler Arasında

Bordo Beyaz forması ile mücadele eden Gölpazarı Belediye Spor’un kendi sahası olmadığı için takım, Lig’in başından beri tüm müsabakalarını deplasmanda oynadı. Buna rağmen, taraftarından, İlçe Belediye Başkanı Hayri Suer ve ilçe sakinlerinden gördüğü destekle, 9 galibiyet ve 1 yenilgi ile şampiyonluk için favoriler arasında.

Sezon başında yenilenen yönetim ve takıma yapılan takviyelerle birlikte sağlanan uyumun da, başarı üzerinde etkisi çok büyük.

Gölpazarı Belediye Spor’un genç Teknik Direktörü Kazım Şen yaptığı açıklamada, ”Daha çok koşacağız, daha çok savaşacağız ve yüreğimizi ortaya koyacağız. Terimizin son damlasına kadar mücadele edip, memleketimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyerek, hedeflerinde kesin şampiyonluğun olduğunu belirtti.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ise, takımla sürekli irtibat halinde olup müsabakalarda deplasman tribününde yerini alıyor. Başkan Suer’in tam desteği ilçe halkının takdirini kazanırken, yönetim ve oyunculara daha da gayret veriyor.

İlçe Stadı Sezonun İkinci Yarısına Yetiştirilecek

Deplasman takımı haline gelen Gölpazarı Belediye Spor ise, kalan tüm maçlarını sahasında oynayacak. Şu an yapımına başlanan yeni İlçe Stadı ise sezonun ikinci yarısına yetiştirilecek.

Hedefi ‘kesin şampiyonluk’ olan takım, yakaladığı ivme ve destekle kupa kazanmak istiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.