DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

BİLECİK’TEN KUTSAL TOPRAKLARA DOĞRU 144 HACI ADAYI YOLA ÇIKTI

BİLECİK’TEN KUTSAL TOPRAKLARA DOĞRU 144 HACI ADAYI YOLA ÇIKTI

Dirilişin Şehri Bilecik’ten, hac farizasını yerine getirmek amacıyla yola çıkan 144 hacı adayı, kutsal topraklara uğurlandı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can da katılarak, hacı adaylarını uğurladı.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Müftü vekili Ahmet Tokgöz, hacı adaylarının hac farizasını yerine getirmede uyacakları kurallara ilişkin tavsiyelerde bulundu.

Belediye Başkanı Nihat Can ise hacı adaylarının kutsal bir yolculuğa çıkacaklarını hatırlatarak, ‘’Bu akşam Dirilişin Şehri Bilecik’ten sizleri kutsal topraklara doğru yolcu ediyoruz. Cenabı Allah, hayırlı ve uğurlu yolculuklar nasip etsin. Sizler güzel bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Lütfen bizleri de Bilecik’i de dualarınızda unutmayın. Bizler burada şehrimiz için çalışarak vazifemizi yerine getireceğiz, sizler de orada kendiniz, bizler ve şehrimiz için dua ederek, vazifenizi yerine getireceksiniz. Bugün ilimizde değerli Bakanımız Fatih Dönmez ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’yı ağırladık. Onların da sizlere selamlarını ve muhabbetlerini iletiyorum. İnşallah sağ ve salim bir şekilde bu vazifenizi yarar gelirsiniz. Yolunuz açık olsun’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından hacı adayları yapılan duanın ardından otobüslere binerek, uğurlandılar. Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can hacı adayları ile selamlaşarak onları uğurladı.

Programda Bilecik Belediyesi tarafından hacı adaylarına ilimizin lezzetlerinden olan lokumlar ikram edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.