DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik’te Trafik Polislerinin Yeni Kıyafetleri Tanıtıldı

Trafik polisleri, 81 ilde yeni kıyafetleriyle göreve başladı. Görünürlüğü yüksek olan yeni kıyafetler teknolojik gelişmeler, iklim koşulları ve görev şartları dikkate alınarak, görevlilerin olaylara rahat, hareket kısıtlaması olmadan ve etkili şekilde müdahalesine imkan sağlayacak şekilde tasarlandı.

 

Yazlık ve kışlık olarak tasarlanan kıyafetlerin açık renk olması ve fosfor oranının arttırılmış olması dikkat çekti. Bu sayede sürücü ve yayalar trafik polislerini daha rahat görebilecek. Su geçirmez özelliğe sahip olan kıyafetler, trafik polislerini eksi 30 dereceye kadar soğuktan koruyabilecek şekilde tasarlandı.

 

Bilecik’teki trafik polisleri yeni kıyafetleriyle göreve başlarken, Vali Bilal Şentürk ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal da Kayı Plaza AVM önünde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı.

 

Kıyafetler hakkında bilgi veren Vali Şentürk, “Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yeni kıyafetlerini tanıtmak üzere bugün burada bu etkinliği yaptık. Bunda da amacımız tabi ki polisimizin amacı hiçbir zaman ceza yazmak değil ama öncelikle yayalarımızın ve sürücülerimizin trafik güvenliğini tam anlamıyla sağlamaktır. Bunun için de farkındalık oluşturmak gerekir. Kontrol ekiplerimiz her an her noktada bulunuyorlar. Bununla beraber olası ihlallerin caydırıcılığını sağlamak yani ihlallerin olmasını engellemektir temel arzumuz.24 saat görev yapıyorlar. Onların da can güvenliği bizim için önemli. Bu kıyafetler daha fark edilir olmalarını sağlıyor. Hem emniyet güvenliği açısından hem de trafik açısından inşallah katkı sağlayacaktır” dedi.

 

Trafik polislerinin yeni kıyafetlerini giyen ve sürücülere çikolata ikramında bulunan Vali Şentürk, sürücülere trafikte yaya önceliği hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.