DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
ALTIN
2.439,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik’te Öğrenciler Soluğu Yazıhanelerde Aldı

Bilecik’te Öğrenciler Soluğu Yazıhanelerde Aldı. Bilecik’te Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklamasının ardından öğrenciler soluğu otobüs firmalarının yazıhanelerinde aldı.

Akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın okulların ilk, orta ve liselerin 16 Marttan itibaren 1 hafta, üniversitelerin ise yine 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta boyunca tatil edileceğini duyurmasının ardından özellikle Bilecik’te eğitim gören üniversite öğrencileri memleketlerine gidebilmek için ve yer bulabilmek için hemen soluğu otobüs firmalarının yazıhanelerinde aldı.

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Kamil Koç firmasına ait yazıhane önünde biriken öğrenciler bilet alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Belediye Ekmek Fırınına kadar uzanan kuyrukta yaklaşık 1.5 saat otobüs bileti alabilmek için beklediklerini ifade eden öğrenciler sıranın kendilerine gelmesi için bekliyor.

Öğrencilerin otobüs bileti alabilmek için oluşturduğu kuyruk vatandaşlar tarafından da şaşkınlıkla izlendi. Yığılmadan dolayı internet ve sistemlerde de yavaşlama hatta çökme sorunları yaşandığı öğrenildi.

Tüm otobüs firmalarına ait yazıhanelerde aynı yoğunluk yaşanıyor. Bilet bulabilmek için akın eden öğrenciler uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.